Paljon tarjontaa on tulevana viikonloppuna urheilurintamalla. Kuopiossa perjantaina ja lauantaina mittelevät ketkä mittelevät avoimissa pm halleissa paremmuudestaan nuoret urheilijat. Tai saahan sinne osanottajaksi vanhemmatkin mennä,ketä sitten kiinnostaa, niin tai jos muistaa lähteä ajoissa.Lauantain lumisirkuksesta vastaa pm hiihdot ja jotka jatkuvat sitten sunnuntaina perinteisillä maakuntaviesti hiihdoilla. Toki aijon olla katselemassa menoa monella eri rintamalla, mutta töllöä tuskin auki laitan, koska kansainväliset tooppinkilajit eivät nyt oikein nappaa.

Nappaamisesta puhuttaessa on melkein joka päivä sitten tälläistä. Tuosta hurautan autolla jäätielle muutaman kilometrin päähän, sitten apostolin kyydillä kilometri jääkantta ja eikun toimeksi.

DSCF2572.jpg

Eilen oli sitten aivan huippukeli ja aurinkokin näyttäytyi. Eikä siellä tarvitse kovin kauaa olla että sai kalakeitto tarpeet. Jonkin verran olen saanut kuitteja tästä harrastuksestani, mutta reikä se on kylmäkin reikä. Ja eräs tri ihminen saneli tuolla Lippumäessä, että ei voi ymmärtää miten ihminen voi istuskella jäällä tekemättä mitään. No, siihen on todettava näille nuorille, että ensin kun on urheillut 50 vuotta, niin kyllä siinä se jälkeen haluaa tehdä jo jotain muutakin vapaa aikanaan, varsinkin silloin kun on aikaa. Niin kuin esim. vuorotteluvapaalla ollessaan ja kohta siitäkin on mennyt jo kuukausi. Kaikkea aikansa kutakin ja nyt kun aletaan mennä kohden kevättä, taidan keskittyä yhä tiiviimmin tähän pilkkitouhuun, koska on se vaan niin mukavaa. Ihan yhtä mukavaa, niin kuin joskus urheilukin oli, mutta ei ole enää, siis tavoitteellinen.

Ja jos tämä oikein pahasti alkaa viiraamaan, en lähde niitä rusketusraitojakaan etelästä hommaamaan, koska nämä raitapaidat riittää

Mutta hei, kohta taas valkenee, täytyy alkaa mennä:):)