Kun suhteet pelaa, voi juoksuharjoitteita toteuttaa, myös hallin virallisen aukioloajan ulkopuolella, tänää päätin iltatreenin osalta tehdä niin, aamulla kevyt kymppi ja sitten privattihalli illalla, siis minä ja hallinhoitaja.Ohjelmassa 2km verryt+ 10km 3,48min/km vauhdilla, mukava oli pompotella ja huomata että kyllä pitäis enemmän, kuin yhden kerran syyskaudella käydä sisällä juoksemassa, oli niin sanotusti hakusessa, tuo askeltaminen. Sitä kun nyhtää päivästä toiseen ulkona ja sitten tulee halliin totettamaan jotain vähänkin tehokkaampaa, niin eihän siitä meinaa mitään tulla.

Olihan sillä toissapäivän ylipitkällä oma osansa siihen että herkkyys ja jaksaminen ei ollut kaikkeen tuoreinta, eikä se eilisen aamun 13km ja illan sauvakävely 1,30h tainneet yhtään sen enempi auttaa asiaa, vaan eipähän  onneksi tarvinnut  tänään hallissa TV kovaa yrittääkkään, riitti tuo VK yläalue suunnitellusti.

Vaan huomenna on Sotiemme veteraanien meille järjestämä itsenäisyyspäivä, minulle itsepäisyyspäivä,ainakin aijon boikotoida Linna narrijuhlia,olla katsomatta niitä,tästä kyseisestä juhlastahan sanoi Professori/dosentti/tohtori Markku Myllykangas viikolehdessä osuvasti seuraavaa,"Vi... mitä paskaa" elikkä phaanalle vaan tiukkaan, eikä vieläkään lunta. maassa.