Vanhaksi tässä on kai sitten tullut, kun vanhoja muistelee. Mutta sama kello se raksuttaa meille kaikille. Kuka muistaa ajan, kun sitä oikeaa ainutta roketti rollia soittivat ja lauloivat esimerkiksi kyseiset starat

Aloitetaan vaikka Smokie yhtyeen keulahahmosta solisti Chris Normannista, jolta löytyy monta sen ajan hittiä. Mm. Kari Tapio levytti aikoinaan Normannin käännöskappaleen  viisitoista kesää.

Smokie - Needles And Pins 1977 2

Ja sitten vaikka kaksi valovoimaista naisraspikurkkua, joiden laulut ovat jääneet elämään monen sydämiin.

SUZIE QUATRO & BONNIE TYLER

Ja kun kaksi valovoimaista solistia vetävät duetossa tunteikkaasti on lopputulos todella hieno. Merkille pantavaa on miten avoimen tunteekkaasti Norman ja Suzie suhtautuvat toisiinsa

Chris Norman & Suzi Quatro - Stumblin' In

Mitäs muuta. Kaisan sihti alkaa pikkuhiljaa löytyä ja kaima Marilla on ihan oma huoltaja Itävallasta, eikä nyt ole kyse"suksien rasvauksesta" Vapaan taitaja Matti hiihti myös napakasti ja Iivo kohtalaisesti siinä huonommassa tyylissään. Krista kolkuttelee ihan siinä maailman huippujen kantapäitä ja huutaa jossain vaiheessa, että LATUA perkele.

Kävin viikolla kerran hallissa ja sekin oli tasan kerran liikaa. Jotkut ei tykkää ja sitten taas tykkäävät kestoveteraaniharrastajanykyistä. Huutelijana kunnostautuu aina sama henkilö, joka on Reippaan leivissä. Vakio vastaus siltä tulee, jos jostain asiasta mainitsee ja se kuuluu. OLISIT LÄHTENÄ AIKASEMMIN, NIIN EI TARVIIS JUOSTA, aika kannustavaa, vai mitä. No nyt tämä sama henkilö jakaa FACEBOOKISSA kilpailukutsua tiistaina Kuopion Reippaan järjestämälle  itsenäisyyspäivän maratonille. Varmaankin maammelaulun jälkeen kuuluu kannustus, OLISITTE L..............:)

Tänä aamuna läksin ajoissa, joten ei tarvinnut juosta, vaan kävelin juoksuvauhtia 1,15h