Sorry, jos nama minun bloki paivitykset kestaa, joskus joutuu etsimaan konetta milloin mistakin. Nytkaan ei ollut tuo lahikuppila auki, jossa mina yleensa kayn iltakaljoilla, hyvin menneen paivan jalkeen, joten otin reppuni ja laksin sita tehakasta Paavo Nurmimaista vaahtopaakavelya, kohden Torrevojan keskustaa, Meren rantaan ensin ja siita sitten kaljan kautta etsin internet kuppilan, eika sita tarttena kauaa etsia.

On muuten hieno naky aina tuo turkoosi meri, Huomenna aijon vetaista kunnon siivun sita rantaa ja takas majalle on taa vaan hienoo ja mika parasta ei oo kayny viela yhtaan kertaa edes ERAS KUOPIOLAINEN UIMAHALLI mielessa, loma, jos tata siksi voi kutsua on siis tehnyt tehtavansa,JEE.... Tanaa laksin heti auringon noustua liikkeelle ja tasan kaksi tuntia tuli juoksua, eipa tuo eilinen paljon painanut, etsi hiekkaa aivan eri suunnasta ja puolitoista tuntia sita riitti, loput lenkista vetelin hiukan syketta nostellen asfaltilla ja nyt tata legendaarista Paavo kavelya rapiat tunnin.
Paivan sana ja miks ei tulevan vuoden on SE VENDE, kaikki tietaa mita se tarkoittaa ja tarjontaa piisaa, lievasti sanoen Espanja on kusessa jos ei ala hinnat tippua, puskaradio kertoo etta hinnat tulee alas seuraavan vuoden aikana viela ainakin 20 prosenttia ja koiria niita on joka perheesa ainakin 2. Yksikaan ei ole viela saanut minun jalasta kunnon otetta, mutta lahelta piti tilanteita on kylla ollut, mutta talla viikolla laitetaan 160km nurin, se on jampti niin ja keskiviikkona sitten siihen sekaan vauhtikestavyytta. ps alahan ruveta Tuukka tulemaan pikkuhiljaa sielta sohjon keskelta tanne pain, se on MORO naas!