Niin, sepä oli sitten siinä se kesäloma. Miksi se tuntuu menevän aina vaan nopeammin ja nopeammin. Turhaa valitan, sillä uutta lomaa pukkaa jo päälle ai houp sou savoksi. Niin kuin viimeksi totesin ei kesä ole hellinyt tällä tavalla oman muistini mukaan koskaan ja minun muisti on pitkä, joissain asioissa.

Nyt olen taas siinä alistumisvaiheessa, missä pitää alistua tähän kunnan tarjoamaan työhön. Eihän tässä kuitenkaan tarvitse pitkään kärvistellä, kun homma alkaa luistamaan sitä omaa rataansa. On kyse selviytymis statekiasta, että alistuu kohtaloonsa.

Eilen, loman vimeisenä päivänä olin tarmokas ja jo aamulla hoitelin juoksulenkin alta pois, sitten pientä ruokailun poikasta ja tarmokkaasti Riistavedelle mustikka metsään. Siellä jossain ihmeen korkealla ja jyrkällä kalliolla etsin marjoja ja lopulta löysin paikan, mistä sain sen 10 l sankollisen tavaraa. Taas home ja pienen elpymisen jälkeen vielä iltakalaan, jossa hurautin tutuille paikoille. No, ensin etsin vähän vääristä kohtaan ja taisin siinä vedellä vaappuakuin  jonkin aikaa, kunnes?.

Ajattelin käydä jo vuosi sitten hylkäämälläni paikalla aivan ex temporee ja paikalle tullessa kaiku alkoi piirtämään helvetisti viivaa pitkin pohjan ja katon väliä. Aivan hillitön syönti ja mikä parasta jigiahven oli palannut kesätauolta karkeloihin. En ole rohmu, enkä mikään pyydystä ja vapauta hemmo, joten otin sen minkä tarvitsen, eli 6 ahventa ja kaksi kuhaa, mikä pitää nälän loitolla loppuviikon, tietty perunoiden kanssa. Sellainen oli siis viimeinen lomapäivä.

Ainut asia mikä jäi kaivelemaan lomasta on se, etten saanut tai viitsinyt vääntää sitä kerran kesässä 200km pyörälenkiä. Mutta vielä on kesää jäljellä, saa nähdä ja voihan se vielä onnistua, mutta jonkun pitäisi jo tulla potkimaan perseelle, että matkaan nahjus:) Seuraa olis hyvä olla sille siivulle, joten tässäpä haaste.

Berliini oli ja meni ja sama vi..n vinkuminen alkoi jälleen kerran. Mitä tässä ketään syyttelemään. On vain hyväksyttävä, että kansainvälinen yu juna meni jo, eikä sisukas Suomi kerennyt mukaan. Mutta niin kauan kun rahaa riittää SUL korkeapalkkaisille humustelijoille on aina aikaa ja mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Seuraavassa kirjoituksessa annan oman arvion, että mites tässä näin kävi urheilun suhteen.