Nyt alkaa Suomen kestävyysurheilu nousta suosta. Nimittäin seuraavat 5 vuotta ovat selvää nousukiitoa, kun Hiihdon päävalmentajan pestiä alkaa toteuttamaan K.P. Kyrö, eikä siinä vielä kaikki, koska yhdistetyn päävastuu siirtyy Jylhälle. Mutta sokerina pohjalla on kestävyysjuoksun päävalmentajan pestin siirtyminen itse Lasse Vireenille ja kuulkaas tätä. Mäkihyppelyn pääcotsiksi on lupautunut Humujen humu Mika Kojonkoski ja mistä syystä, no kuulema kun on tullut aivan liian paljon negatiivistä posti Humun toiminnasta ja siitä kyllästyneenä Mika on vielä kerran päättänyt näyttää se että hänestäkin on vielä jossain asiassa hyötyä:).

Se oli vuosi 79, kun osti ensimäiset OIKEAT maraton tossut merkkiä adidas. Monet kisat niillä juoksin, olivat kelpo pelit.Mutta sisälsi elämä jo silloin muutakin, oli esimerkiksi nuo suositut Leningradin reissut, mitkä olivat puhtaasti juopottelureissuja. No, erään kerran taas lähdettiin pidennetylle viikonloppu/viihde reissulle ja onneton möin nuo adidakset, sain siihen aikaa kelpo tukun ruplia niillä, joten niillä ruplilla syötiin ja juotiin ruhtinaallisesti. Vaan yksi on nyt joukosta poissa, nimittäin tuo kaveri jonka kanssa silloin huseerattiin, ja juostiin. Viikon päästä laitetaan Kille multiin tuohon isolle hautuumaalle ja minun pitäis pitää myös joku puhe muistotilaisuudessa, mikä on minulle tietenkin kunnia ja teen sen mielellään.

Juoksua melkein joka päivä olen yrittänyt. Viime prjantaina hävyttömän helpolla tuntemuksella Kuopiohallissa 9km 4min/km ja eilen matolla 10x200mäkiä ip. wattibike 1h ja tänä aamuna 1,45h ER, eli vurrintavaihteella. Pitkäperjantaista alkaa 8 päivän vapaa, joten taidampa juosta muutaman kilometrin sillä pätkällä:) ai niin onhan siinä yksi kisakin