Eläviä sikoja ammutaan suomessakin. Otsikko MTV3:n verkkosivuilla  20.11. Sukupuuttoon kuollut hirvi löytyi elävänä Liedosta Otsikko Iltasanomien verkko lehdessä 19.11. Ruotsissa tehdään hiiristä ihmisiä Otsikko Mediauutisissa 16.11 Valkosuklaasta syntyy juhla-vieraille upea kakki, jonka voit maustaa vaikkapa tyrnillä, tuorejuustolla ja marjoilla- tai sitten tehdä suklaasta ihanan pehmeä moussen MTV3.fi 20.11. Jokainen lama ihmeparantaa aina suomalaisen työntekijän Otsikko Helsigin sanomien kuukausi liitteessä 11/2012.
Tässä marraskuun parhaita letkautuksia, mikä osoittaa, että ei nämä toimittajatkaa mitään ruudinkeksijöitä ole, kun tommosia julkiseen mediaan päästää.

Prisma ohjelmassa annettiin ymmärtää, että mitä suotta hikoilla turhaan kunhan muutaman minuutin vetää teräviä spurtteja kuukauden aikana niin kunto pysyy hyvänä. Onneksi korjasivat hiukan ohjelman lopussa että aerobista kuntoa ei tommoinen rehkiminen paranna, siis sitä, mikä pitää, tai pitäisi pitää  meidät terveenä.

Mutta tässäpä tämänkertaiset hapatukset, huomenna sitten kello ? >Kysiin kontrolliin, mikä sitten ratkaiseen meikäläisen urheilutekemiset tulevaisuudessa. Niin, on vähän sellaset vipat, että on tylyä tekstiä huomenna meikäläisen blokissa! tai sitten ei? jokatapauksessa JÄNNITTÄÄ.