Minkäs sitä luonnolleen mahtaa. Eilen illalla vielä arvoin sitä että mitä tehdä, lähteäkkö vielä kerran kisaamaan ja tulin siihen tulokseen että kun kerran tänne asti on tultu, niin ei pienet röhät siinä saa olla esteenä. Aamu valkeni aurinkoisena ja viileänä, kun kahden auton seurakunta laittoi jälleen kerran autojen keulan kohti vuoria. Paikalle hyvissä ajoin ja normaali rutiinit,pienet verruttelyt ja jutustelut sekä Caffitorreviejan kuvaushetki. Matkana 8,1km pikkukylän katuja ja kujia, mutta tälläkerralla ei nyppylän nyppylää, aivan oli siis tasaista.

Keli lämpeni kehon kanssa kilpaa, kun lähtölaukaus kajahti, ja eikun matkaan. Muutamia satoja en tiedä tarkkaa lukua, oli saapunut tilaisuuteen, mutta nyt ei tarvinnut rynniä alustapitäen, oli ihan mukava lähteä leppoisasti liikkeelle. No kukapa se muu, kuin Peuran Olli tupsahti siihen eteen, koska itse en lähtenyt aivan eturivistä, hommaa jatkettiin siinä sulassa sovussa ja nyt juoksu tuntui helpolta 3,55min/km vauhdissa.Kaksi noin 4km kierrosta mentiin ja kutosen kohdalla ajattelin nostaa vauhdin sinne 3,45min/km viimeiselle kakkoselle,ihan vaan mielenkiinnosta kuulostella, mitä keuhkoputket sanoo. Maaliin hyvissä voimin ilman loppukirejä, vaikka tarvittaessa sellainenkin olis löytynyt, mutta mitä turhaan ruhtomaan. Vanhimman ikäluokan eli sarja E voitto ajalla 31,14min, toisena yli-ikäisenä Peuran Olli ja kolmanneksikin ennätti myös suomijuoksija Aimo Tuorimiemi. Tässä sarjassa siis Caffilaiset ottivat kolmoisvoiton.

Tämä oli kaikista täällä käymästäni kisoista se helpoin, missä ei tarvinnut ahistaa missään vaiheessa, joten tästä on taas hyvä siirtyä kohtapuolin kotikonnuille ja palata treeneissä perusasioihin takaisin hyvillä mielin. Voi olla että joutuu jopa hiihtelemäänkin, kun kerran Savoon on saatu lunta. Mutta kolme viimeistä päivää aijon täällä käyttää nautiskelujuoksuun ja juo...?

cal.2.jpg

Kuvassa vasemmalta oikealle, Olli, peesari, ja Aimo

Laitan ennen täältä lähtö kaiken kattavan jutun tästä mennestä kuukaudesta muutaman kuvan kera,sekä hiuka suunnitelmia tulevaisuuden pyöräilyistä.