Muistelen jokin aika sitten lukeneeni,että Humun Kojonkoski on omien sanojensa mukaan eritäin motivoitunut jatkamaan tämän vuoden jälkeen, kun nykyinen vielä voimassaoleva huippupesti on katkolla vuoden vaihteessa. Siis mitä hel....ä.

Kuka tai ketkä ovat kenties luvanneet sen jatkon Mikalle. Toki ymmärrän, että strategiana oli jo alun alkaen Humun synnyinajoilta se, että tästä me pojat otetaan eläkevirka, eikä kukaan mahda meille mitään. Sitä lupailtiin uuden organisaation nimissä vaika mitä tapahtuvaksi viimeistään vuonna 2020 mennessä, niin kuin on Kuopion Paronenkin lupaillut uutta uimahallia. Isot puheet mutta pienet lupauksiin perustuvat teot, ovat yhteistä näille herroille. Tämähän on kuin näytelmästä ITSEVALTIAAT, tai paremminkin missä nimeää itse itsensä tilalle jatkamaan Humutusta.

Mutta kun kerran elokuvissa pysytään, kysynkin sinulta Mika Kojonkoski, OLETKO SINÄ ISÄNMAALLINEN MIES. Jos olet, minne on kadonnut, vai onko kadonnut lajirakkaus mäkihyppyä kohtaan. Nostit aikoinaan Suomen, Itävallan ja pian Norjan mäkimiehet maineeseen. Nämä ulkomaan reissut arvatenkin aiheuttivat sinuun hiukan vauhtisokeutta, mikä osittain johtui arvatenkin kruunuista ja euroista. Nyt kun Suomen mäkimaine on yhtä syvällä, kuin se minne aurinko ei paista, olisi aika tehdä jotain.

Oletko sinä isänmaallinen mies. Asetu lavetille (vertauskuvallisesti) niin kuin näytelmässä isämaallinen mies. Valuta omaa vahvaa vertasi(tieto taito) meidän aneemisiin hyppääjiin ja valmentajiin joilta on aidosti mennyt usko itseensä ja tekemiseen. Palauta usko hyppääjiin hypätä yhtä pitkälle kuin ennen, koska onhan sitä ennenkin hypätty pitkälle. Uskon että onnistut paremmin hyppääjien päävalmentajana, kuin Humun tuotekehittelyssä. Siinähän sinä et ole onnistunut, joten tee jotain isämaallista, sellasta mitä osaat. Ja mitä taaloihin tulee, tulet saamaan SIITÄKIN kelpo korvauksen, sillä eihän kenenkää tarvitse nälkää nähdä, paitsi maanviljelijöiden. Eikä mikään voi mennä mönkään, ainakaan enemmän, mitä se on tähän asti mennyt, siis Humussa ja hyppelyssä

Tässä Mikan tekemistä parhaimmillaan

https://www.youtube.com/watch?v=frJQ3uZkQeU

Itse en ole tehnyt mitään isänmaallista pitkään aikaan, jos ole koskaa ennenkään tehnyt.Sport puolella pe. kuopiohalli lyllerrystä(täysin hukassa) ja eilen aamuna kadonneen juoksufiiliksen metsästystä huippukelissä ulkona 1,20h