Ihan sulasta halusta palaan nyyhkykommentoijan ajatuksiin siitä, miksi pitää. Jo kauan on tiedetty, että Suomalaisten nuorten kuntotaso on romahtanut aivan dramaattisesti ja laskeva trendi se eikun jyrkkenee. Kuitenkin veikkosen väittämä siitä, että nuoriso elää terveellisesti on täyttä paskaa, sillä kautta aikain huonokuntoisin nuoriso ei puolla sitä näkemystä. Pizza hampurilaset ja kokis ja kaikenmaailman muut pikajäteruuat ovat tehneet tehtävänsä.Mitä taas tulee veikkosen väittämään siitä, että nuoriso on fiksua pitää paikkaansa. Fiksuuttahan se on että luetaan ja luetaan suoraan kortistoon. Ja jos sitten kortistosta tullaan tarjoamaan jotain duunia, niin EI KÄY, paskaduunit ei kelpaa, kun ahdistaa ja kuntokin on täysin paska, sekä sossusta saa saman tekemättä mitää, KYLLÄ, fiksuuttahan se on, että nuoret mielentervyspotilasmäärät ovat nykyajan iliö.

Edellisen postauksen kommentoija toi asian esille hyvinkin voimallisesti ja erittäin suurella määrällä kirosanoja höystettynä. Kyllä, minäkin tykkään käyttää joskus paljonkin voimasanoja ja itseasiassa tykkäänkin niiden sanojen viljelystä tietyissä tilanteissa, esim, silloin kun vaikka vituttaa. Kuka sanoo ja missä sanoo jäi kuitenkin asiassa auki, joten pelkurit ovat pelkureita ja sehän tulee ilmi siinä, että ei halua tulla paljastetuksi. Näitä nobady tyyppejä ja heidän vuodatuksiaan on kyllä mukava lukea, kun tietää, että sanojen takana on todella joku lievästi nousuhumalassa oleva itseensä kyllästynyt veikkonen. Tai jos ei ole nousuhumalasta kyse, on sitten käynyt niin, että huonokuntoisuus, nykyajan fiksuus ja lievä masennus ovat tehneet tehtävänsä.

"Veikkoselle" vielä tiedoksi, että me hampaat hiekassa juoksua tahkonneet ja hanttihommia tehneet ollaan paljon enemmän tehneitä kuin sinun sanat tai sinä yleensä. Fiksuja meistä ei saa tekemälläkään, eli iskän ja äiskä, tai suvun rahoilla eleleviä, saatikka erilaisten tukien varassa olevia paskakuntoisia työtä vieroksuvia veikkosia.

Tosin on myönnettävä, että sinun kommentointi oli pitkästä aikaa tietyllä tapaa piristävä ruiske persoonattomaan diiibadaaba sanansäilään ja sinun kannattaiskin tulevaisuudessa kirjoitella vaikka lehtii. Tänne on kuitenkin turha enää laittaa nobady kommentteja, koska sehän on yhtä, kuin ei kukaan.