Läpinäkyvää, aivan liian läpinäkyvää.

Jo monta blokikirjoitusta sitten totesin sen mikä nyt on todellisuutta puhuttaessa Turkin ja Unkarin venkoilusta koskien Suomen ratifiointia natoon. Kaikesta jo tapahtuneesta ei jää mitään epäselvää, etteikö Turkki ja Unkari ole paskamaan asialla ja sodan tuomaa tilannetta käytetään härskisti ja täysin avoimesti hyväksi oman egon ja vallan etujen pönkittämiseksi.

Turkki ja Unkari jotka itse ovat kaukana demokratiasta kampittavat kahta ehkä maailman demokraatisista maata päästä natomaaksi. EU peloittelee Unkari jäädyttää kehitys rahoja yli kymmenen miljardin verran, jos pusta poijaat eivät ala käyttäytyä niin kuin demokratian kuuluu.Orpanin vihtorilla ei ole valetekosyytä kurdiasialla, niin kuin Turkilla, mutta kiristämällä Ruotsin ja Suomen äänillä puoltaa tätä Unkarin miljardiavustusta, voisi natoratifiointi Unkarissa tapahtuakin. EI MUUTEN TAPAHDU, vaikka pustan mamman pojat miljardit saisivatkin, sillä kun putinin diili on sovittu, niin sitä ei voi muuksi muuttaa. Eli vaikka rahat tulisivatkin, niin ratifiointia ei tule tapahtumaan ainakaan tämän vuoden puolella. Ja se diili on Turkilla ja Unkarilla sama, eli halpa kaasu, öljy, kivihiili ja eritoten rakennussopimukset ydinvoimaloista molempiin maihin. Turkille jo USA lupasi F16 hävittäjäsopimuksen, mutta se on niin, että luvattaisiin nälle valehteleville luopioille mitä tahansa, niin ratifiointi ei tapahdu. Saada nähdä, milloin joku päätösvaltainen uskaltaa sanoa tämän ääneen päin näköä näille kaksinaamaisille diktaatoreille.

Sama laulu Turkissa. Jos Orban on yksi vastenmielisimmistä ihmisistä euroopassa ainakin minun mielestä, tulee ärtökääni resepti heti siinä perässä, ellei vallan mene ohi. Tämä turkin pellehermanni, joka näyttelee suurta johtajaa ja sovittelijaa on vailla vertaa oleva diktaattori. Nyt eletään euroopassa muutoksen aikaa kaikessa, mutta diktaattorit haluavat pysyä vallassa keinolla millä hyvänsä. Turkin pippurin kiristys resepti on Suomessa muka majailevat kurdit, eli terroristit. Pitää kuitenkin aina muistaa alkukesän tapahtumat missä yhdessä yössä muuttui ärtökäänin mieli kun putlerin kanssa pirauttelivat ja sopivat diktaattori sopimuksia.

Onhan tässä kuitenkin puolensa, sillä koskaan ei ole diktaduurista tullut supervaltiota. Paskamaalla oli mahdollisuus tulla supervaltio, mutta kun asiat ryssitään noin pahasti on tuleva tie vähemmän auvoinen niin tälle työtä käyvälle venakolle kuin myös tulevílle sukupolville. Nordea pääekonomisti sen sanoin ääneen. Paskamaan talous tulee sakkaamaan 4-7 %, mutta todellisuudessa se tulee hyytymään tulevina vuosinan yli 15 %. Syy ja seuraus johtuvat aloitetusta terroristisesta hyökkäyssodasta. Jos sotaa ei olisi aloitettu ja jatkettu normaalilla elämisellä tehden lännen ja euroopan kanssa tuottavaa diiliä kaasun öljyn ja kivihiilen ym. teollisuuden kanssa, olisi kasvu ollut nyt ja jatkossakin rajusti plus merkkinen. Paskamaan tekemät linjaukset vallata tuosta noin vain Ukraina osaksi omaa laajenevaa imperiumiaan oli toisen maailman sodan jälkeisen ajan suurin emämunaus josta PM tulevat sukupolvet tulevat kärsimään. Miettikää minkälaisen napurin kanssa Suomi neito on elänyt ja varsinkin tulevaisuudessa joutuu elämään.

Tästä natoasiasta on suomen lööppilehdet ja eritoten iltalehti saanut mukavasti lukijakuntaa, kun harva se päivä muistutetaan naton eri käänteitä. Tehdään sitten kalluppeja siitä mitä mieltä suomalaiset ovat nyt ja miten suurella todennäköisyydellä mitäkin ovat milloinkin mieltä. Tietenkin suurinta muotia on kysellä onko suomi paskamaan kohde seuraavaksi ja miten suurella todennäköisyydellä paskamaa hyökkää suomeen. Oliko peräti puolet Suomen kansasta sitä mieltä, että sota siitä tulee. Pelon ilmapiirin luomisesta IL kohtaan pitäisi nostaa oikeuskanne, mutta kun on tämä vapaan sanan eli tässä tapauksessa vapaan pelon ilmapiirin sananvapaus millä saadaa myytyä lööppejä ja ihmiset maksaa samalla kuin vapisevat.

Ei ole vaikea ennustaa tulevaa, mitä tulee PASKAMAAHAN ja Ukrainan sotaa. Itänaapuri tulee kärsimään ja kärvistelemää tulevien vuosikymmenten aikana kipurajoilla. Onhan naapurissa totuttu kurjiinkin aikoihin ja että siellä on totuttu selviämään, mutta tämä uusi sukupolvi ei ole, eikä tule tottumaan. Kaupan käynti Euroopan ja lännen kanssa jymähtää paikoilleen vuosikymmeniksi, eikä kukaan täysjärkinen uskalla eikä kannata sijoittaa ruplan ruplaa P maahan tulevaisuudessa. Kas kun tuo sanonta että Siperia opettaa kolahtaa nyt PM omaan nilkkaan. Ukraina on myös selviytyjä kansa ja on aina ollut ja tulee olemaan. Sota tulee jämähtämään kevääseen asti noihin rintama asetelmiin. Talvi siis tulee ja molemmilla rintamilla yritetään sinnitellä, mutta pahinta tässä on kun saadut ohjukset ja dronet kylvävät tuhoa Ukrainassa. Iran antaa aseapua dronejen ja ohjusten muodossa P maalle ja se poikii ongelmia Iranille itselleen tulevaisuudessa. Pohjois Korean pienen rakettimiehen aseapu on taas yhtä tyhjän kanssa, mutta ongelmia se poikiin rakettimiehen diktatuuriinkin, eli Pohjois Korean kansalle. 

PM hyökkäyssodan seuraukset. Hävitty sota, aivan niin kuin Afkanistaniskin kävi, sekä menetetty sotakalusto. Uutta modernisoitua sotakalustoa ei voi valmistaa, kun kauppasaarto jatkuu hamaan tulevaisuuteen, eli komponenteista on pula. Menetetyt kauppasuhteet muun maailman kanssa lupaa pitkää vajoamaa köyhäksi luopiokansaksi. Lopulta jo osaksi vallattuista alueista luopuminen. Ajan myötä joutuu sotakorvauksiin ja jo tuhotun infran jälleenrakennus vastuuseen jollakin tasolla ja tavalla. P maan sotilasmenetykset jo nyt enemmän kuin Afkanistanissa ja siellä sentään sodittiin 10 vuotta. Kansainvälinen sotatuomioistuin tulee ennemmin tai myöhemmin tuomitsemaan P maan päättävät elimet, putler etunenässä. Kuitenkaan tätä diktaattoria ei tulla saamaan tuomioistuimen eteen, vaan edessä on loppuelämän eristetty elämä, ellei kuolema korjaa ennen aikaisesti. Toivottavasti jos kuolo korjaa, niin se on pitkä ja kivulias. 

Hukkuva tarttuu oljenkorteen sanotaan. Minun ajatushautomo povaa seuraavaa ja se ei ole lasten katsottavaa. Vaikka ydinpelotteen on arveltu olevan juuri ydinsotaa ehkäisevä nyt se on kyseealaistettu. Putlerin koko P maan on rakennettu korrruption ja varastetun omaisuuden päälle, eli koko lähipiiri ja siitä kaikki uskolliset ja lojaalit ihmiset jotka ovat saaneet oman siivun potista ovat viimeiseen asti pikku pirun takana. Mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun aijotaan käyttää ydinasetta ukrainaa vastaan, alkaa ystävyys rakoilla, koska nämä uskolliset älyävät, että viimeistään silloin alkaa alamäki ja vaara että menettävät omaisuutensa, kun pommit alkavat putoilla liian lähelle omaa takapihaa. Eli tämän ydinpeloitteen täytyy osua juuri putleri lähipiiriin, sillä tämä saatana poika itse on aivan liian tyhmä tajutakseen asian vakavuus.

Uskon kuitenkin, että kun tähänkin asti P maa on toiminut järjenvastaisesti ihmiskuntaa vastaan, sille tyhmyydelle on jatkumona pieni taktisen ydinisku sopivana aikan kun tuulen suunnat ovat otolliset Ukrainan maaperällä. Tästä taas seuraa, niin kuin länsi on selvästi ilmaissut, että sitten tulee P maalle lähtö ihan Krimin niemimaata myöten. Eikä siihen tarvita edes ydinasetta. Jos näin pitkälle siis asiat etenee on tapauhtumasta suuresti syyttäminen juuri Unkaria ja Turkkia jotka vetkuttelevat kaikenmaailman tekosyiden nojalla ratifioinnissa. Tarkoitan, että jos nämä kaksi pellevaltioita olisivat yhtenäisenä rintaman kaikkien muiden natomaiden kanssa ratifioineet Suomen ja Ruotsin, olis putlerin ollut pakko lopettaa tai ainakin vähentää radikaalisti Ukrainan joukko tuhoa ja kiinnittää huomiota ja resusseja muualle. 

Sitten on tietenkin tämä Kiina. Sitä voi kuvannoillisestikkin sano kiinalaiseksi jutuksi johon täytyy muun maailman suhtautua varauksellisesti. Ei pidä liikaa alkaa veljilemään tässä maailman tilanteessa Kiinan kanssa, sillä se on selkeä heikkouden merkki jos aletaan myötäilemään ja sitähän kiinan johto  juuri toivoo. Kiinalla on siis oma sotansa tulossa Taiwanin kanssa ennemmin tai myöhemmin jos oikein huonosti käy. Taiwan on iso Kiinan kauppakumppani ja toisin päin. Mitä siis Kiina haluaa Taiwanista. Tuskin taustalla on ainoastaan mikrosirutuotanto, mitä Taiwan hallitsee noin 60% maailman markkinoista. Kyllä siinä on kyse putlerismista, missä halutaan alistaa puoliväkisin joku tai jokin maa ala ja sen ihmiset oman lekavasaran alle.

No nyt oli jo muutama raketti tippunut Puolan pustalle, eli maaseudulle. Tästä on aivan liian aikaista alkaa tarinoimaan, kun tiedotusvälineet suoltaa jos vaikka minkälaista tietoa. Se on kuitenkin varmaa, että totuuden tietää nato koska aukottomasti voidaan todeta nykyaikaisin sateenliittimentelmin raketin jälki, siis mistä ja minne ja vielä mitä muuta liikehdintää on ollut sillä hetkellä kyseisessä ilmatilassa. Mutta niin kuin aikoinaan Malesian air linen  tapauksessa, tämäkin tulee jäämään hissun kissun takaalalle. Se tapaus oli muuten se veden jakaja, missä muun maailman olis pitänyt toimia oikein ja päättäväisesti koskien P maata. Jos olisi alettu toimia, niin tiedä häntä, voi olla,että ryssä ei olisi lähtenyt viimeiselle ristiretkelleen Ukrainaan.

Mutta hei. Jouluun on enää reilu kuukausi ja siitä se päivä alkaa pitenemään. Lokakuun 24 juoksin vänärillä syndejuoksu, eli 65 kierrosta, tai tuli siinä yksi kierros liikaa. Parasta tässä syntymäpäivässä oli, kun ostin itselleni unelma saarikesämökin kaikilla mausteilla. Kohde valikoitui tuolta puhtaalta Suvasvedeltä.  Vuonna 2002 rakennettu 67 neliötä mikä käsittää kaksi makuuhuonetta, iso keittiötupa varaavalla leivinuunilla, kaksi saunaa (ranta ja päärakennuksen yhteydessä) . Kaksi kompostoivaa hotelli helpotusta, sekä hiekkarantaa sopivasti. Kauppaan kuului koko irtaimista veneineen ja kaikkinen vehkeineen mitä on kertynyt 20 vuoden aikan noin 5 tuhannen euron arvosta. Kaikki tykötarpeet ovat siististi siistissä ulkovarastossa. Tontilakin on kokoa 1,5 hehtaaria, missä uljaasti seisoo noin 50 koivua. Tuskin maltan odottaa ensi kesää on se vain niin.

Ottakaahan ihmiset kausi infuenssa piikki, niin otin minäkin pari viikkoa sitten. Piikistä ei mennyt kuin pari päivää niin alkoin sellainen kunigasflunssa, että ei mitää rajaa, sillä se vain jatkuu ja jatkuu. Oli muuten viimeinen kerta tuon rokotteen kanssa.