Niin, tämä ei koske minua. Mutta hyvinhän se Suomi selvisi tuosta lätkäfinaalin tappiosta. Tajuttiin varmaan hyviin nopeasti, että parempi on parempi ja pulinat pois. Kanadassa taas eivät noteeranneet koko finaalia kovin korkealle, kun moni alan urheilulehti ei muistanut edes maininnalla, saatikka alkaneet hehkuttaa koko MM voitosta. Ja kun ottaa huomioon sen, että Kanada on se monen kiekkoilijan unelma kohdemaa, missä koko lätkäkultuuri on samalla tasolla kuin Espajassa jalkapallo, siis elämääkin tärkeämpää on Suomalainen lätkähypetys jotenkin kuvottavalla tasolla. Menestystä kuitenkin tuli menneellä kaudella lätkän osalta ihan riittävästi, joten kyllä sohvaperunoiden itsetuntoa sen pitäis kannatella seuravan peruskuntokauden hyppien keikkuen.

Pohjolan nainen Johanna Peiponen teki juoksun, mitä ei voi edes Olympiakomitea torpeedoida, kun puhutaan urheilija valinnoista. Rion ja sitä edeltävä EM kymppi on se tarpeellinen näytönpaikka Peiposelle. Oman tiensä kulkija, joka viihtyy yksin lenkillä ja uskaltaa kokeilla "perinteisiä", mutta erinlaisia harjoitusmetodeja on tuottanut huiman tuloskehityksen. Mutta Rion kymppi ei tule olemaan se ideaalinen vauhtikapasiteetin kilpailu, koska alustapitäen kovavauhtista juoksua siitä ei tule,mutta nyt on sitten tarjolla peesiapua,apua, mitä Johanna ei ole kotimaassaan saanut ratajuoksuissa koskaan. Ja toinen tärkeä seikka on kuumuus, mikä iskee rajoitteita jokaiselle kestävyysurheilujalle. Kolmas asia on sitten sopeutumiskynnys eri ympyröihin mihin on tottunut. Meillä on nyt kuitenkin pitkästäaikaa kansainväliset mitat täyttävä kestävyysjuoksija ainakin vauhdinsietokykykapasiteetin suhteen, joten mielenkiinnolla jäädään odottamaan tulevaa kesää ja isoja arvokilpailuja.Joten kaiken natsatessa kohdalleen, voi EM kisoista tulla todella mielenkiintoinen koetus.

Onko elämää juoksun jälkeen, no on, nimittäin kun ei ole kykenevä (akilles) kunnolliseen juoksuun, niin korvataan, niin kuin monasti ennenkin se pyöräilyllä. Olen suunnitellut mapsin pohjalta ensimmäisen maastopyörä kuningaslenkin tuonne Tervo- Karttula- Pielaveden takamaille ja matkaksi ajallisesti tulee se 6h. Toteutus tapahtuu heti ensiviikolla,koska.

Tänään jään 3 viikoksi lomalle ja heinä-elokuussa 5 viikkoa lisää, joten kyllä kelpaa. Ja vaikka olen vasta nyt huomannut, että olen allerginen työteolle ja jollekin siitepölylle(en tiedä mille) ja mikä aiheuttaa kovempivauhtisessa menossa sellaista pakahtumisen tunnetta ja selkeää vauhdin hiljentämistä, mitä esimerkiksi juoksumatolla ei tule, en anna niiden asioiden pilata liikkumisen riemua.

Riemukasta viikonloppua myös lätkäfaneille:)  Voihan vaikka niitä vanhoja MM juttuja kelata ajankuluksi netistä ja heittäytyä hurmokseen