Niin tuli sitten korkattua vuosi 2012 kilpailukausi. Benijofar, Torrevija matkana 7,5km luulisin. Ensi taytyy todeta, etta homma hoitui kuitenkin mallikkaasti paikallisen caffetorreviejan(paikallinen suomijuoksu seura) avustuksella, haettiin mieltei asunnon ovelta ja takaisinkin toivat, iso kiitos mikko lankille ja muille kunppaneille, seka viehkeille suomalaisille naisille jotka jokainen juoksi palkinnoille.

Niin, tuo ison suolajarven toisella laidalla sijatseva benijofarin kyla oli kisapaikkana, itse odotin tasamaata, mutta oli vaarassa, joku kertoi etta korkeuseroa olisi 50m ylospain ja luonnollisesti alaspain ja mika kylla aikalailla piti paikkansa, Mutta sitten kisaan, lahtoselvitys hoitui mallikkaasti, sitten 30min verrat+kiihdytkset, siita sitten hivuttautumista lahtovaatteen alle muiden muutamien  satojen kanssa ja PAM, matkaan, sai olla tarkkana ensimmaisten satojen metrien aikana etta ei sotkeutunut kenenkaan muun jalkoihin, mentiin ensi noin 1km loivaa ylos jossa lopussa tiukka nyppyla ja sitten alas.
Tultiin hiekka osiolle noin muutama kilsa, jossa sitten tasamaata muutama kilsa, kunnes lahdettiin hikoilemaan taas ylospain loivana alkuna, toisen kerran nyppylalle ja loivaa laskua maaliin. Loppu aika 26,50min= 3,34min/km , jos matka on tarkka?!! ihan ok omasta mielesta, koska loppuviikon aikana on tullut JUOSTUA, sarjasijoitus oli 1, veteranos 50-54 vuotta. Keli aivan mahtava +18 ja aurinkoa, muutenkin hyvin toimiva jarjestelykoneisto

Etta tammosta, huomenna sitten 2-2,20h pitka, tutustuen uusiin alueisiin, koska palautuminen on nopeaa ja kisan rasitus ei tunnu silleen, kun sen kuuluisi tuntua. Tuli muutos ensiviikon viikonloppuun, matka vaihtuu 21 10km, koska edessa on massaviikko, enka viitsi lahtea 150-160km viikon jalkeen juoksemaan puolikasta, huonokuntoinen kun olen viela, toivottavasti joskus hyvakuntoinen:)