Hei! 11 päivää lomaa, ei paha. Pyhäinpäivä ja tutut kuviot, niin se vaan syksy alkaa muuttua talveksi, tai ainakin siltä näyttää tällä hetkellä.

Niinpä päätin käyttää rästiin jääneitä vuosilomapäiviä, kun ei niitä talveksikaan tarvitse enää jättää. Työnantajahan on lähtenyt tuolle v linjalle, eikä enää anna pitää pitempiä yhtäjaksoisia lomajaksoja talviaikaan, kun se kerran muodostuu tuuraajien suhteen kulueräksi. Aivan sama, kaikki käy ja kyllä niitä keinoja löytyy jos lomalle haluaa, niin siis jos haluaa:)

Hiihtoniilot käyvät taas kuumana ja ensilumen latu tuonne Puijon hiihtostadionin viereen on luvattu olla hiihtokunnossa 11 päivä meneillään olevaa kuuta. Karvapohja on tulevan kauden kova sana perinteiselle hiihtotyylille ja kauppa käy kuumana. Siihen kun lisää oikean mittaiset sauvat, niin avot. Harkinnassa on itselläkin, että pitäiskö vielä kerran sijoittaa kunnon suksiin, siis karva sellaisiin vai lykkiä noilla vanhoilla kneisseleillä.

Eikä, minulla on selvä visio ihan tuonne keväälle saakka, siis toteuttamista vaille valmis. Se sisältää hiihtoa, pilkkimistä (ei kapakan pöydässä) juoksua, pyöräilyä,uintia ja rusketuksenkin aijon hankkia, sekä pitkiä päiväunia.

Aamulla 1,45h hidasta lyllerrystä, johon sekoitin väliin muutamia tonninpätkiä ripeähipsintää.

Niinpä. Käväisin illan päätteeksi viemässä kynttilät mummon ja ukin, sekä isän ja äidin haudalle

DSCF2509.jpgDSCF2515.jpgDSCF2513.jpg