Jep. tänään käytiin kevyellä fiilistelylenkillä, suunnattiin ensin etelään rantateitä pitkin, eikä mitään kiirettä mihinkään. Näin hän sen kuuluu ollakkin, koska keli oli taas takuuvarmaa aurinko, eikä kovin kovat tuuletkaan häirinneet, koska Miklos valitsi oivallisesti tai paremminkin haistoi, miten päin kannattaa lenkki heittää, ettei tuulista olisi kovin haittaa.

Juoksentelin siihen alkuun vajaan kympin hiljaa alle ja sitten pyörän päälle, jota sitten tuli se 80km, joten ihan kelpo ulkoilupäivä näin huonokuntoiselle kääkälle, tuo vajaa 4 tuntinen sessio. Eilinen pitkä juoksu, joka lopussa karkasi lapasesta ja missä viimeiset 3km lievään alamäkeen painelin mänemään ihan kohtuu vauhtia tuntuivat kintuissa. Kanavan rantaa jylkytin sen lenkin, siis täysin tasaista ja kun vaihtoi aika ajoin puolta, pääsi myös hiekalle juoksemaan. Huomena olis tiedossa hieronta,koska alkaa olla korkea yrittää huoltaa väsynyttä kalusto, päätähän en voi huoltaa kuin yhdellä ainoalla tavalla??

DSCF1532-normal.jpg

Retu ja Uuno meinasivat mennä uintikisaan, sunnuntaisen juoksukisan jälkeen, mutta järki voitti, puuttui märkäpuku. Huomioikaa takana paikallisen espanjarattaren kunniottava katse.

DSCF1526-normal.jpg

Niin aamusella hölkkäilin ennen pyöräilyä tälläisissä maisemissa

DSCF1536-normal.jpg

Hei, tartteeko aina nipottaa pyöräillessä. Mikä onkaan mukavampaa, kuin istahtaa johonkin pikkukylän katukuppilaan ja vetäistä vaikka maitokahvit jolla paikallinen leivos huuhdellaan alas, nam! ja tuosta pikku oluesta saa mukavasti lisäpotkua, kun se nyt vaan sattuu kuulumaan asiaan

DSCF1537-normal.jpg

Ja lenkin toinen puoli tultiin kanavan rantaa aika mukavassa myötätuulessa. Ja tätä kanavaa sitten riittää ja riittää ja r........

t%C3%A4m%C3%A4%20p%C3%A4ev%C3%A4-normal.

Että tälläiset kiemurat täälle päivää