Kevät lähenee ja porukat vähenee. Eilen oli mukana vielä muutama juoksija

Tulokset 4km Johanna Räsänen 17,59min

8km  1.Kimmo Randelin 25,50min 2. Teemu Toivanen 26,13min 3. Sami Hämäläinen 31,28min 4. Heidi Hyvärinen 31,40min. 5. Marja Räsänen 37,54min.

Ja sitten jo tässä vaiheessa loppupuhe menneestä Talvijuoksusarjasta. Hyvin alkanut yritys syksyllä virkistää Pohjois- Savon kestävyysjuoksua erittäin matalalla kipukynnyksellä, alkaa kuivua kokoon. Tai paremminkin on jo kuivunut, mutta nyt ei ainakaan tarvitse kenenkään tulla sanomaan, että jotkut eivät ole YRITTÄNEET, kun taas jotkut eivät ole edes yrittäneetkään.

Paras kommentti tuli jo viime syksynä, kun eräs Kuopion Reippaan maileri innolla totesi että hyvä, kun juostaan joka toinen viikonloppu, kävi vain niin, että tämä kyseinen henkilö ei ollut paikalla KERTAAKAA menneen talven aikana, olisiko hänen "niin sanotulla valmentajallaan" jotain osaa asiaan, puhumattakaan hänen muista valmennettavistaan. Itse olen kuitenkin siitä tyytyväinen että  sitouduttiin ja vedettiin tähän hommaan tyylikkäästi läpi talven.

Nyt kun kuitenkin tämä on nähty, niin toista talvea tuskin enää Kuopion Riennon osalta tulee talvijuoksusarjan merkeissä, koska yksikertaisesti sanottuna, täällä ei ole kuin muutama nuorten sarjalainen ja muutama hiukan vanhempi tosissaan panostava juoksija, mutta juoksu jatkukoon, jokainen omalla tavallaan. Kiitos vielä Ekille, joka oli uskollisesti mukana jokaisella kerralla kynämiehenä, niin ja Teemulle, sekä Randelle, jotka juoksivat nyt yhtä kovaa lumella ja kovennettuna(16km) kuin syksyllä sulalla ihanne oloissa, kunto ominaisuudet ovat täten todistetusti nousseet valtavasti. Kerta vielä juostaan, jotta saadaan sarja täyteen.

Tänää juostiin aikaisin aamulla se viikon pitkä, mukana Kärki, Randelin, Toivanen ja allekirjoittanut, mentiin tuttu 24km lenkki hyväpintaisella tiellä 4,49min/km vauhtia. Alku 5min vauhtia ja meikäläinen provosoi loppuakohti koventaen. Ihmeen virkeiltä tuntui jalat, vaikka eilenkin tuli ulkoiltua ihan kivasti ja vähän vauhtiakin pidettyä