Tuli käytyä Kuopiohallissa, kun oli yön aikana antanut ikävästi lunta/räntää pari kolme senttiä tiestön pintaan. Olihan tuolla muutama Reippaan juoksija paikalla, eikä niiden käyntimäärä taida jäädä yhteen kertaan, per viikko, jos puhutaan koko talvikaudesta. En olisi minäkään tänään sinne mennyt, mutta jotain helpotusta piti tänään vanhalle ja raihnaiselle ropalle suoda, koska nyt on meneillään 2x 10 päivän tehokuuri. Tehoja ei niinkään vielä vetojen muodossa mutta reipasta tasavauhtista, sekä pitkää vähemmän reipasta.

Teemana oli 10km VK vauhdilla, mikä määräytyi tuossa taannoin tehdyssä laktaatti mittauksessa, helppoa kuin heinänteko, loppua kohti hiukan parantaen ja viimeinen tonni 3.55min. Ei paha harjoitus mutta järkevä sellainen, että se ei tunnu seuraavina päivinä. Niin, olihan siellä Randekin, jolla oli ilmeisesti jonnekin kiire kun vauhti oli niin kova, sekä eräs pitkän matkan tri-mies vetelemässä lyhyttä pätkää.

Venäjän isot kisat jatkuu ja toisen mitalin metsästys on meneillään. Rukajärvi yllätti ja toi mitalin, joten naisten varassa lepää menestys näissä kisoissa. Sprintti-hiihto tarjosi sitten sanoisinko koko rahan edestä seurattavaa TV vastaanottimien ääressä, empä ole moista sekamelskaa nähnyt edes jääkiekko otteluissa, oli ukkoo ja akkoo nurin aika-ajoista lähtien. Kaiken kruunasi miesten finaali, jossa kaksi selvisi kunnialla maaliin, Ruotsi Jönssön kuittasi pronssin, vaikka heti startista antautui jo takki tyhjänä. Mutta kun puolet ukoista meni nurin kisan tiimellyksessä, niin olihan se pronssimitali jonkun otettava, kerta kaikkiaan ihmeellinen sprintti alusta pitäen. Suomalaiset eivät sitten ainakaan loistaneet ja tunnustettava se on, että ei riitä värkeissä varaa, niin ei. Niin pullakahvit jo yhdet oon voittanut vedonlyönnissä ja huomenna tulee toiset, mutta kyllä ne kalorit, vai mitä jouleja ne nyt on kuluvat tuonne tiestön päälle. Spesiali tuplawiineri/kahvi vetohan on näissä kisoissa se, saako Kaisa sihdin kohdalleen mitalin arvoisesti, oma veikkaushan on????, mutta sen sitten näkee sitten, kun kisat on hiihdelty, niin ja mahan koosta:)