Niinpä, keväällä odottelin syksyllä se sitten tuli, oma moka. Nuha ja pientä flunssaa pukkaa, tai pukkasi jo alkuviikosta alkaen, mutta eihän sitä nyt viikkovapailla voi sairaslomailemaan alkaa. No, tästä viikosta muotoutuu toivottavasti se liikkumattomin viikko tälle vuodelle, tarkoitan juoksua ajatellen, autolla kyllä sitten pystyy liikkumaan. Kaikki vaivat samaan syssyyn ei paha, jääpähän aikaa nyt kaikelle muulle, mihin ei ole oikein ollut aikaa viimeaikoina, vaan ei parane liikaa niitä tässä hehkuttaa, kun on noita tyyppejä, jotka vahtii toisten tekemisiä, varsinkin työpaikoilla.

Tässä sitten informaatiota tulevasta yhteislenkistä, ja kyse on pienimuotoisesta talvijuoksu sarjasta. Asiastahan sovittiin alustavasti kesällä Randen ja Pätkä Toivasen kanssa tuolla erään kerran,  kun juostiin pitkää. Homma jäi sitten minun kehiteltäväksi ja näin olin sen kaavaillut, joka on samalla kutsu, että päivämäärät 3.11, 17.11, 1.12, 15.12, jotka ovat Lauantaipäiviä, olisi tarkoitus juosta reipas- kova harjoitus yhdessä. Kokoontumispaikka on Kuopion Päivärannan Citymarketin isolla parkkipaikalla(päivärannan puoleinen) kello 9.30 alkaen, jossa sitten lämmittelyjen jälkeen startataan kello 10.00 TV kovalle.

Tarkoitus olisi että mahdollisimman paljon juoksijoita saataisiin liikenteeseen ja että tästä muotoutuisi ihan oikea talvijuoksusarja, jossa sitten myöhemmin käytettäisiin numerolappuja. Alusta pitäen juoksussa on ajanotto, jotka kirjataan ja mitkä julkaisen sitten omalla(tällä) sivustolla, sarjoja olisi aluksi kaksi, miehet ja naiset, jos innostusta riittää voidaan lisätä nuoremmillekin oma matka ja sarjat. Nämä alustavat päivämäärät ovat tämän vuoden osalta, jonka sitten katkaisee Maaningan uudenvuoden juoksu, minkä jälkeen jatketaan normaalisti. Olen lähettänyt Varpikkaiden Artsille tästä tiedotteen, jonka se lupasi levittää eteenpäin, SIIS KAIKKI KYNNELLE KYKENEVÄT, OVAT TERVETULLEET, ilman piiri raja-aitoja.

Jokaisen kuuluu varata mukaan ylimääräisen kuiva paita, itse lupaan tarjota juoksun jälkeen lämmintä juotavaa, siis nyt sana kiertämää on siis tarjolla reipasta yhdessä tekemistä läpi talven, mutta jos talvenmittaan sattuu liian kylmiä olosuhteita, voidaan homma hoitaa Kuopiohallissa. Juostava reitti on mitaltaan tasan 8km, vaihtelevaan asfaltti tietä, seuraavasti, startataan Päivärannan rampilta kohden Inkilänmäkeä, siis vanhaa Kallantietä, juostaan vajaa 4km, jossa käännös,(ennen TB huoltoasemaa), juostaan takaisin päin noin 2km, mistä käännytään oikealle kohden Kettulanlahtea ja pitkää alamäkeä, sieltä juostaan sitten Kettulanlahden urheilukentän ohi kohden Citymarkettia, jossa sitten on maali(rampin kohta). Ja kysymyksiä voi esittää minulle. puh. 0405678454, tai näillä blokisivuilla, hei elvytetään POHJOIS-SAVON juoksua yhdessä!