Meksikossa potkitaan MM-jalkapalloa nuorten voimin ja jaksamiskyky on lievästikin sanottuna aika huippua, ainakin mitä on uskominen clemputerol lihan voimaan. Nimittäin on käynyt niin, että 208 potkijan näytteestä 109 on osoittautunut positiiviseksi, no lööppilehti taas suuressa viisaudessaan sanoo syyn olleen pilaantuneessa lihassa, PILANTUNEESSA?! minun ymmärryksen mukaan, jos minä tai sinä syödään (pilaantunutta lihaa) oireet ovat hiukan toisenlaiset, kuin positiivinen näyte doupingin muodossa, saattaa olla vatsa hiukan huonona ja yleiskunto vielä huonompana, eli pallonpotkiminen muuttuu illan pullonpotkimiseksi, kun muuta ei jaksa.Voihan se olla, että jostakin lihatuotteesta se on elimistöön päässyt, mutta miten ihmeessä ne kaikki pallonpotkijat ovat olleet saman pöydän ääressä ja samassa ravintolassa, kun taas aikoinaan mahtipolkija Albertto C, ruokapöydässä ja samassa ravintolassa tai ruokapaikassa ei ollut käynyt ketään muuta ketjunpyörittäjää, koko Tourin aikana.
 
Mutta tämähän on sulosointuja kaikille ammattilaispyöräilijöille, sekä monelle muulle urheilulajille ja varsinkin nopeasti paljon voimaan tuottavissa suorituksissa, eipä tarvitse enää etsi syitä käryn tapahtuessa, toteaa vaan että lounaspöydässä oli tarjolla a la Contador pihvilihaa ja Wada on voimaton, ja varsinainen riemuvoitto tulee näkymään tuolla painonnosto/voimannosto puolella. Elintarvikevirastot kautta maailman, saavat nyt ison pähkinän purtavakseen, tämän huippulihan suhteen, koska muuten käy niin, että homma ryöstäytyy käsistä ja leviää kuin hujasen paska, kun taas se on jo ikävää jälkeä se. Käyköhän tulevaisuudessa niin, että kaikki mitä suuhusi pistät, pitää näkyä edustusurheilijan antidoup.passissa, tuskin!
 
Oman sanaisen arkkunsa aukaisi taas hiljattain K.P.KYRÖ tämä elinikäisen toimitsija/valmentaja kieltoon tuomittu syväkurkku, on ollut ja tulee olemaan ainut lajissaan, joka uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne on, sekä on tiennyt mennet, nykyisyyden ja tulevat, mitä ja millä tavoin on doupattu kotimaassa ja kansaivälisesti, sekä eritoten tietää, ketkä tietää, tässä meidän lintukodossakin totuuden. Jonkinlainen vendetta meininki tämän asian tiimoilta on varmaan olemassa, kun kukaan muu ei uskalla tulla julkisuuteen ja puhua suutaan puhtaaksi, enkä tällä tarkoita mitään yksittäistä epo kärähtänyttä, vaan niitä ”isoja herroja” se yksi ja originelli taustapiru, joka aika ajoin paistattelee mediassa, lähinnä hiihtopuolella, jutustellen mukavia siinä ohessa, saa ainakin minun vähäiset niskakarvat nousemaan ja minun upea tubeekin nousee siinä samalla, mikä on jo sinällään temppu.
 
Itse kävin kaupassa hakemassa viikonlopuksi pihvilihat(ei lukenut clemputerol merkintää) sekä muutaman pullon viinipunaista, A la Tiempo merkkistä taikajuomaa. Urheilupuolella on hiljaista ja seestymyttä tekemistä, eilen aamulla juoksin TV 2km+ vetoja 500m/500m+8x200m/200m/5min+500m/500m+8x200m/200m+verry= 1,10h, tänä aamuna TV 2h, josta viimeiset 6km VK, = yhteensä 25km