Puolipilvistä, väliin jopa aurinkoista, plussan puolella noin 5 astetta, sekä mennessä myötätuuli ja arvatenkin tullessa vastaista, mutta ei mitään kovempaa puhuria kuitenkaan. Siinä puitteet talvijuoksusarjaan osa 1 mikä ei ollut mikään järisyttävän suuri, ainakaan jos osanottomäärällä sitä mitataan. Mutta niillä mennään mitä on ja enempää en alakkaan moralisoimaan juoksijoita, siis niitä joita pitäisi olla tässäkin piirissä enemmän. Vaan laatu korvasi määrän, sillä paikalla olijat edustavat sitä laatua.

Rande Kimmo pamautti pöytään ajan, jota voidaan pitää jo aika kovana, nimittäin ensimmäisen kerran kyseinen 8km lenkki mentiin alle 25 minuutin. Samoin Mikkosen Samu lähti aivan eri tasolta ja asenteella kuin viime vuonna tähän talvijuoksu sarjaan, myös Eve Randelin on hoitanut aerobisen pohjan kuntoon, ajatellen tulevaa hiihtokautta, siis happi kulkee. Itse toimin lähettäjänä, kääntöpaikan vahtina, valokuvaajan, sekä loppuaika kirjurina. Kyllä se vielä alle kymmenen osanottajan juostessa on mahdollista, mutta ei enää sitten, kun ja jos osallistujia alkaa olla useita kymmeniä. Tulokset 8km. 1. Kimmo Randelin 24.58min. 2. Samu Mikkonen 26.33min. 3. Matti Röppänen 27.00min. 4. Eve Randelin 29.55min. 5. Janne Kekäläinen 29.58min. 6. Mika Leinonen 30.35min. 7. Tuomo Kaalimaa 32.07min. Ja muutama kuva

DSCF1419-normal.jpg

Katseet taivaissa:) minkähän takia muka

DSCF1420-normal.jpg

Kimmo Randelin aloitti siitä mihin viime kerralla jäi, mutta nyt yli minuutin kovemmalla ajalla. On kuulemma muuttanut harjoitteluaan sanoisinko järkevämpään suuntaan

DSCF1422-normal.jpg

Röppäsen Matti alkaa rakentamaan kuntoaan maltilla,tähtäimessä heinä-elokuun vaihde. Minulla on aika selvä visio tästä projektista, kaveri on tosissaan, mikä ei jää kiinni asenteesta.

DSCF1427-normal.jpg

Samoin Mikkosen Samu, selkeästi eri tasolta liikenteeseen, kuin vuosi taakse päin

DSCF1423-normal.jpg

Evestä nyt puhumattakaan, eihän se edes hengästynyt. On siinä helppoa lähtee murtsikkaa rykimään ylämäkeen kun happi kulkee.

DSCF1424-normal.jpg

Kääntöpaikalla Janne ja Mika yrittävät pysyä VISAN peesissä

DSCF1425-normal.jpg

Myös Tuomo K. on palailemassa pitkän juoksutauon (vamma) jälkeen kuvioihin. Katselin autosta takaapäin askellusta, enkä havainnut enää minkäänlaista ontumista, edes alamäkeen juoksussa, ihan oli rentoa meininkiä.

No tänä aamuna sitten päätin uskaltaa kokeilla yli kahden kuukauden tauon jälkeen ulkojuoksua,pintana hiekka/asfaltti. Noin 50min hidasta TASAPAINOILUA ja pyöräilyn jäykistämin jaloin. Iltapäivällä oli sitten taas maastopyörän ulkoiluttamisen vuoro 2h verran. Huomenna aijon tehdä hyvinkin spontaanin kokeilun ulkojuoksussa, olettaen, ettei tänä iltana mene överiksi.