Tänään käytiin tuolla Aspessa juoksemassa lappu rinnassa. Kelihän oli todella hieno, aurinko paistoi ja lämpötila rapiat 15 astetta, siis plussalla:) eikä tuulta juuri nimeksikään. Olisiko ollut arviolta 600-700 osanottajaa lähtöviivalla ja ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua. Meitä Caffilaisia oli kahden autokunnan verran liikkeessä ja kuka juoksi puolikkaan tai sitten tyytyi reiluun 11 km juoksuun, tai no mistä näistä taas tietää. Peuran Olavi, joka juoksi puolikkaan carmin näytti peräti 21600 juoksumetriä, eikä sitä voi oikein minään mittarivirheenäkään kuitata.

Aspe.jpg

Tällä porukalla oltiin liikenteessä

DSCF1970.jpg

Niinpä. Kai se on joku juhlapyhäpäivä lähestymässä

Itse tyydyin puolta lyhempään matkaan ja siinäkin oli ihan tarpeeksi minulle. Päädyin muuttamaan suunnitelmia treenien suhteen, koska ei näitä osaa olla hyödyntämättäkään, siis juostaan nyt sitten määräpainotteisesti, kun tuo luonnonpuistoalue ja sen suomat hienot hiekkatiet ja polut houkuttavat kestojuoksuun. Muuten tämän reissun pyöräilyt saa jäädä, kun ei ole pyörää käytössä enää. Oma juoksu oli kaksijakoinen, ihan hyvän alkukulun jälkeen, noin seiskan kohdalla alkoi sitten vaikeudet, ja vauhti alkoi hyytymään,kun kivuttiin pitkää loivaa ylös, reittihän ei ole tässä juoksussa siitä helpommasta päästä, mutta on niitä juostu paljon raskaampiakin maastoja, menköön tämä sitten siihen keskikastiin. Peuran Olavi hoiti hienosti oman puolikkaansa, voittaen sarjansa himpun verran (muutaman sekunnin) yli 1,28h. On se kova, sanon minä.

aspe.jpg

Turhan nyhjäke, siis tässä yllä,vaan eipä ole käynyt vielä Kuopio mielessä, eikä työasiat

DSCF1973.jpg

Olavi Peura urakan jälkeen

Niin, noin 11km ja keskivauhti 4min/km E sarjan kakkossija ei aiheuta joka tapauksessa mitään hurraa huutoja, mutta niitä nyt tuskin enää tässä ikäluokassa enää haetaankaan, vaan tyytyväinen pitääpi olla, kun saa olla mukana näissä tapahtumissa. Nummelan Aki toisti itseään, ollen nyt puolimaratonin nopein 1,09 ja osat ajalla, johon Aki oli omien sanojensa mukaan tyytyväinen, reitin huomioiden ja kovana harjoituksena se ottaen. Kova siitä tuli koska aivan viimeiselle 200metrille se jäi, ennen kuin marokkolainen antautui, vaan oli muuten hurja loppukiri Akilla, tuli aivan lentämällä ja heittämällä ohi 50m ennen maalia, vaikka oli selkeästi jäljessä muutamia satasi ennen maalia.

DSCF1969.jpg

Nummelan Aki lähtemässä alkuverralle

DSCF1976.jpg

No, kunhan vaan otin kuvan

Huomenna jatketaan hyvillä mielin kilometrien keräystä ja tavoitteen laita 140km tulevalle jouluviikolle ja siitä ei tingitä, miksikäs ei kun kerran jalat alkaa kestää, päästä en tiedä:)