Ei kauan valkeutta kestänyt, kun taas mennään pimeässä ja sateisessa kelissä. Ei paha, tossu pitää ja sielunmaisema on sama kuin vallitseva keli:) Kaikkia juoksijoita ei kuitenkaan hetkauta kelit suuntaan tai toiseen sen sain aamulla kello 6.00 todeta. Tarkoitan tällä sitä, että aina on kesäkeli pukeutumisen suhteen joillakin, sillä juostessani tuolla pimeässä ja tihkusateessa Väinölänniemen kärjessä tunnin kevyttä, vastaan lappoi joku kaveri, millä ilmeisesti on asenne kohdillaan, koska jonkilaisesta ammattilaisesta oli kyse

Villamyssy päässä ja hanskat käsissä, MUTTA lyhyet trikoot jalassa ja yläroppa paljaana, olihan ilmestys. Vauhti oli aika hyvä sillä, koska pakkohan siinä on vauhtia pitää, jos meinaa lämpimänä pysyä, luulisin, oliskohan ollut näitä pekkaniskalaisia, tai sitten ihan muuten vaan haluaa karaista itseään. Jokatapauksessa hatunnoston arvoinen suoritus tältä kaverilta ja tuotahan pitäisi kokeilla itsekkin, niin tietäis, miltä se tuntuu.

Nyt en kuitenkan viitsi ottaa mitään ylimääräistä extreamia mukaa, koska sen verran lähellä tuo kesäloma alkaa olla, eikä siellä saa räkä tippua nenästä kuin ainoastaan lappurinnassa juostessa. Niin,4-5 starttia kuuluu sitten ohjelmaa Torreviejan lähialueilla ja huippuna tuo Mikloksen mainostama   Uudenvuoden yöjuoksu Crewillentenin pikkukylässä, mikä sijaitseen sopivan suuren vuoren juurella. Ensiviikonloppuna on taas vapaata, mistä alkaa samalla kolmen viikon hyvätreeni jakso, siis iltavuoro viikkoja.Systeemillä aamupäivällä paljon ja joskus kovaa riittävästi ja iltapäivällä ei edes tarvitse näytellä väsynyttä työpaikalla. Näillä eväillä kohden Joulukuuta ja aurinkoa:)