Jaahas. Laitetaampa tänne jotakin. Eletään siis hehkeätä keskikesää ja ollaan päästy jo heinäkuun puolelle. Kaikenmaailman tapahtumaa siis mahtuu joka niemeen ja notkelmaan ja sitä jatkuu nyt ainakin seuraavan kuukauden. Suurin tapahtuma on tietenkin nuo maan mainiot suviseurat ja Äänekoski taitaa olla temmellyskenttänä tälläkertaa ja jos vettä antaa muuttuu kyseinen peltoalue saviseuroiksi.

Samoin Nilsiän Tahkolla pääsivät maastopyöräilijät tositoimiin isolla porukalla. Miesten maan parhaat ottivat mittaa toisistaan.Sasu Halme oli selkeästi 60km paras, jolle Vastaranta jäi muutaman minuutin. Tuplasti pitemmän matkan hoiteli Henry Ojala suvereenisti. Ja naisten paras oli ylivoimaiseen tapaan rengasrikosta huolimatta Kanerva.

Tästä kuvasta on aikaa ja tapahtumapaikkana Varkauden triathlon. Tästä on hyvä aasinsilta seuraavaan. Viikonloppuna käytyyn Lahden Ironman tapahtumaan on paljon kiittäminen selin olevaan Antti Hagvisti ja kumipukua päälle kiskovan Tiina Bomanin. He olivat siis pääarkkitehtejä järjestämässä ensimmäisen kerran Suomessa käydyn Ironman tapahtuman. Kisa käytiin eilen ja se kokosi muhkeat 1800 osanottajaa ja paljon on positiivista palautetta. Niin, oli tuolla Varkaudessa silloin jakamassa omia mielipiteitä ja ainakin antilla oli silloin hauskaa, sekä kuvassa oikealla olevalla Teemu Lemmettylällä. Tiina oli jo hiukan keskittyneempi tulevaan kisaan. Mukavia tyyppejä kaikki tyyni ja huomioitavaa on se että antti oli silloin hiukan eri kuosissa, muistuttaen silloin enemmän raskaan sarjan painiaa, kuin kestävyysurheilijaa.

muistoja.jpg

 Futis ja MM. Kaikki minun suosikit jatkavat laulukuorossa ja täts it, savoksi. Argentiina ja Maradonan jumalankäden keskisormet viuhuivat katsomossa. Aivan seko on koko ukko ja yhtä sekoa ainoastaan kunnioitan, nimittäin Tosiko Sekoa. Tämä herra oli aikoinaan huippumaratoonari Japanin maalta ja siellähän maraton on kansakunnan sydämmissä pyhä laji, sekä kansallislajin ruumiillistuma. Muutenhan potkupallokisoissa aletaan pelata isoja pelejä ja tunteet alkavat kuumeta. Mielenkiinnolla odotan, milloin Uruguain Luis "drakula" Suarec pääsee maistamaan jokun olkapäätä. Tässä veikkosessahan on  Mike Tysonin vikaa, sillä erotuksella, että rauta Mike tykkäsi enemmän korvista, minkä sai Holyfield karvaasti kokea aikoinaan.

Kuopio mainostaa itseään tulevaisuudessa Suomen hyvinvoinnin pääkaupunkina. No, johan pomppasi ja mihin voisin sanoa muutaman sanasen, mutta mitä se kannattaisi, no ei niin yhtään mitään. Koska siellä palvelualueuudistuksen myötä on kehittynyt sellainen hyvä veli verkosto, että palkat ja henkilöstömäärä ne eikun esimies  tasolla kasvavat ja hommat vähenevät. 

Kaksi viikkoa vielä luolamiehenä ja sen jälkeen kesävapaille. Arvatkaapa, olenko sitä odottanut!! Kalastus on kovasti tapetilla ja buster minkä hankin toukokuussa, pelaa kuin unelma. Hyvä ostos ja kiitti vielä näin jälkikäteen sen entiselle omistajalle. Ja toivon paljon hienoja kanoottireissuja Vehmersalmen vesistöille tälle pariskunnalle.

Omat. eilen maastopyörää muutama tunti ja tänä aamuna 2h hölökyn kölökyn hilijoo.