Marraskuu on kohta lusittu ja pikkujoulukausi avattu, joten lunnollisesti tänään oli huilipäivä kaikesta urheilusta. Eilen illalla tuolla meidän Riennon kerhohuoneella pidettiin syömätalkoot ja ? no hillitysti tietenkin kun on kyse seuratoiminnasta.

DSCF1430-normal.jpg

Keskittynyttä toimintaa ja hillitysti, ainakin aluksi

DSCF1431-normal.jpg

Historin havinaa seuran menneiltä ajoilta pyttyjen muodossa

 

DSCF1432-normal.jpg

Kerrankos sitä saa syödä kunnolla ja montaa eri laatua

DSCF1434-normal.jpg

NO, tämä on hätäinen räpsäitys jostain tatuoinnista, naisimmeisestä otettu, enkä tiedä mitä se tarkoittaa. Olisko?

DSCF1436-normal.jpg

Ja sitten, tadaa! tässä vaiheessa on minun UUTUKAISENI. Sanoisko, että hiukan väriä tähän minun värittömään elämään, ei vaineskaan. Muutama osa vielä odottaa paikalleen asentamista,satula, takavaihtaja ja pakka ja ketjut, kaikki ne on jo hankittu, vaan mikäpä kiire tässä on, maaliskuuhun on aikaa.

Urheilun saralla seuraan kateellisena niitä jotka pystyvät apostolin kyydillä menemään ilman kipuja, siis juoksemaan.Itselleni olen rehellisen itsepuhelun ja miettimisen jälkeen antanut aikaa tasan vuoden vaihteeseen asti. Jos sen jälkeen en ala pystyä juoksemaan satasen viikkoja, hyvällä kivuttomalla fiiliksellä, siirryn tosimielessä uutukaisen ulkoiluttamiseen. Kuitenkin huomenna lähden aamulla juoksulenkille, tavoitteena juosta 2h HILJAA, kävi miten kävi:)