Iivo Niskanen saa keväämmällä Kuopion torille oman juhlansa hyvin menneiden talviolympialaisten johdosta. Näin on Kuopion kaupungin viskaalit päättäneet ja ihan aiheestahan se tuleekin. Onhan meillä ennakkotapauksena tuo stanley -cup pytyn näyttötilaisuus, minkä Timonen aikoinaan järjestytti. Nyt kuitenkin on torilla kokoontumassa hiukan eri urheilulajin kannattajat, mutta siellä tuskin tullaan pääsemään samoihin mittasuhteisiin ainakaan ihmismäärän suhteen, kuin lätkäjätkän hypetystilaisuudessa.

Ja totuuden nimissä Kristalle kuuluisi samanlainen tilaisuus omalle kylälleen.

Aamu uutiset kertoivat, että tänään SELVIÄÄ, meidän uusi arkkipiispa?? Jaa, aika hyvin on mahtanut mennä ehtoollisviiniä sitten viimeaikoina.

Aamu uutiset jatkaa, että Kojonkoski ei aijo hakea enää jatkokautta huonosti menneelle humu projektille. Hakuaika kyseiseen johtajapestiin menee umpeen tämän päivän aikana, eli tarkalleen 23:59. Tämähän tarkoittaa sitä, että kerran aloitettua HUmu projektia jatketaan hamaan tulevaisuuteen asti, MIKSI.

Toisaalta, nyt kun Olympiakomitean puheenjohtajaksi pestattiin erittäin pidetty ja vaikutusvaltainen työeläkeyhtiön toimitusjohtaja Ritakallio, voi jonkinlaista resussien lisäystä olla odotettavissa tulevaisuuden huippuurheiluun. Jos tällä herralla ei ole oikeita naruja ja suhteita mistä vedellä, niin ei sitten kenelläkään, joten on kai se sitten humu pelastettu tulevaisuudessakin.

Aamu uutiset osasi myös kertoa, että viikoloppunan alkaa pikkuhiljaa kelit vakiintua normaali maaliskuun lukemiin, noin niinkuin miinusasteiden suhteen,hyvä niin. Tämän aamun rapsakka  miinus 22 ja jäällä kävelyä. Huonoa on vielä jaksaminen kipuilun jälkeen, mutta vajan parituntisen sain aikaa kulumaan kävellen. Oli eka kävelylenkki pariin viikkoon, joten eiköhän tämä tästä taas pikkuhiljaa. Eikä kala ole ollut syönnillään, varsinkin kun en ole käyttänyt pilkkiä uittamassa kylmässä reijässä, mutta Lauantaina tilane korjataan:):)

 

a.jpgb.jpgc.jpg