Paljon on vesi virtaillut viimeisten neljän vuoden aikana erinäköisissä puroissa ja vähän isommissakin koskissa. Ja kyllähän tässä itsekkin on joutunut monenlaisten purojen vietämiksi  menneen vajaan viiden vuoden aikana, minkä katsonkin olleen elämäni huonoimman ajanjakson tähän mennessä. Kerron siis tuosta nahkakaljun ja jalan nahkapohjan välisestä alueesta, mitä ilmisropaksikin nimitetään. En olisi kyllä ikinä uskonut vielä viiskymppisenä, että minkälaisia vaivoja se elämä minun kohdalle heittää, sitä kun kuvitteli silloin, että tämä poika se eikun vaan porskuttaa ilman huolen häivää läpi elämän. Sitä saa mitä tilaa, niin on juttu tää, lauloin yölinnun Simo Silmu, mutta osaa näistä en ollut tilannut, ne tuli aikatavalla perimänä suvun puolelta. Mitä sitten vielä tulevaisuudessa se on parempi, etten tiedä, eikä varmaan kukaan muukaan halua tietää henkilökohtaisesti omaa tulevaisuuttaan vaivojen suhteen.

Viisaat väittää, että ikä on numeroita, olkoon niin, mutta kun ne numerot alkaa näkyä aika selvästi tuossa ajanottolaitteessa, niin eipä hirveästi lohduta viisaitten irvoilut. On se per...., kun johonkin 40min kympinjuoksuun pitää jo juosta ja sitten kun vielä järjestävät noita ylämäkijuoksuja. Miksi eivät järjestä alamäkijuoksuja pääsis vähän helpommalla, tosi siitä leikistä ei selkä tykkää, kokemusta kun on siitäkin.

Nyt kun olen ollut täällä Lippumäen luolassa lusimassa omaa kakkuani, niin täällä on oma vakioporukka joka käy täällä säännöllisesti uimassa tai vesijuoksemassa. Tässä syksynmittaan ole monet kerrat turissut niitä näitä erään mieshenkilön kanssa, joka oli aikoinaan hiihtomiehiä ja erittäin kova sellainen. Tällä, jo nyt eläkkeellä olevalla henkilöllä on aika kovia päänahkoja kilpailuista aikoinaa ja tyyli oli perinteinen. Meriitteihin kuuluu mm. kaksi Suomenmestaruutta nuorten sarjoista ja kyllä hänen suksen kantapäitä joutui katsomaan myös Kurikan jätti, eli Mietaa. Kyse on siis Pohjois-Savolaiseta hiihtäjästä.Ja vain pieni epäonni esti sen kolmannen mestaruuden. Kyllä se on yhden jutun arvoinen urheilijaosiion jossakin vaiheessa, mutta kuka arvaa ensimmäisenä, kenestä on kyse. Palkintona olis pääsy minun valmennustiimiin, mihin on paljon tullut kyselyjä ja kaksi on jo läpäissyt seulan:)

Omat. Pe. 1,40h satui lenkillä sopivasti Puijon hiihtostadionille ja hetken mielijohteesta vetäisin tuo Puijon puserrus kisareitin, mutta niinsanotusti puolivaloilla. Eilen 1,30h ja tänään työmaapyöräilyä+ vähän uintia