Maaningan juoksut uudenvuoden kunniaksi on juostu. Samalla päättyi myös Maaninka uudenvuoden juoksun järjestely paikkana ja tulevaisuudessa samainen juoksu juostaan Karttulan raitilla.

Ja niin kuin minun tapoihin on kuulunut, juoksentekin ja pysähtelin vitosen juoksussa sen sata kertaa, koska suomi 100 teeman mukaisesti mentiin. Nyt vain sattui oikea kardinaalimunaus juoksun aikana,kun epähuomiossa oli tuo ihmekameran säädöt jostain höseltämisen syystä olleet video asetuksissa, eikä näin ollen kuvat onnistuneet. Toivottavasti juoksijat ymmärtävät minun töppäilyt, mutta kun tuo älypuhelin tekniikka ei ole minun vahvimpia puolia, varsinkaan pimeällä ja ilman lukulaseja.

Mutta hyvissä olosuhteissa juostiin, miinus yksi eikä tuulta juuri lainkaan. Ja kun juoksupintakin oli nastakengälle hyvä, yltyi varmaan moni revittelemään ihan kunnolla tässä viimeisessä Maanigan uudenvuoden juoksussa.

Päivän nopein oli odotetusti miehissä Samu Mikkonen ja naisissa tiukan taistelun jälkeen Teamin Veera Mensonen.

Tässä sitten palkintojenjako kuvia kaikista sarjoista. Tulokset löytyy varmaankin aikanaan maakunnan päälehdestä.

Olotila on sitten tällähetkellä sitä tuttua vuodenvaihteen jälkeistä heikotusta, koska pitihän sitä käydä "ilta/yökävelyllä"

 

m1.jpgm2.jpgm3.jpgm4.jpgm5.jpgm6.jpgm7.jpgm8.jpgm9.jpgm10.jpgm11.jpgm12.jpgm13.jpgm14.jpgm15.jpgm17.jpgm16.jpg