DSCF1253-normal.jpg

Kelit eikun jatkuu huippuhyvinä. Eilen oli Kuopion torilla taas vilskettä, porukkaa kuin parhaina päivinä Kupsin peleissä, no tänä päivänä ei ole enää katsomossa tungosta, eikä pisteitä laarissa. Nippa nappa riittää pitämää tänäkään vuonna Kupsin korkeimmalla sarjatasolla. Itse kävin vetämässä munkkitsufeet torikahviossa ja jauhamassa muutaman tutun kanssa asiaa elämän hallinnasta, mitä se sitten lie?

DSCF1250-normal.jpg

No, kun kerran oli samalla avoimien ovien päivä Kaupungin talolla, niin pitihän siellä käydä, ei tiedä, vaikka olis nähnyt oman palvelualue johtajan livenä. Tämä kuva kuvaa aika sattuvasti Kuopion tilannetta ei näy ei kuulu johtajaa, jossain ne lymyää. Näitä superjohtajiahan on kolme, joiden kesken on jaettu kaikki toimialat,palvelualue uudistuksen yksi tulos on tuossa pöydällä, surullisen kuuluisa Servica, missä mikään ei toimi. Viime viikolla lähti tämänkin virman toimitusjohtaja, kun loppui usko koko systeemiin. Näiden kolmen johtajan suurin puute on kyky ymmärtää tulla näkyville alaistensa keskuuteen, siis tulla esittäytymään, sitä kautta se luottamus syntyy, jos on syntyäkseen? No jos minun palkka olis rapiat 8 tonnia, niin saattaisihan se käytösmalli olla hiukan toisenlainen, kuin mitä nyt on:)

DSCF1258-normal.jpg

Eilen juoksentelin aamulla VK 10km, alle puolituntia kevyttä. Se oli vissiin viimeinen tämän syksyn vaauhdikkaampi juoksu, koska nyt pitää antaa tuon jalkaterän rauhoittua operaatiota varten. Iltapäivällä kävin elvistelemässä arvatenkin kelien puolesta viimeisen maantiepyörälenkin, kuva on uudelta Kallansillan näköalapaikalta. Ajopeli vaihtuu taas ensikaudeksi, tuo jää varapyöräksi, tai siis kolmospyöräksi. Uusi on jo katsottu, mikä tulee olemaan enempi aika-ajo tyylinen, mutta ei kuitenkaan mikää pelkkä sellainen.Ensi kerralla sitten rankkaa tilitystä Suomijuoksun nykytilasta