Virallinen kesäkauden alun huipennus eli Vappu mallia 2015 on pikkuhiljaa lusittu. Tästä alkaa kiihkeä kesän odotus, mitä yleensä riittää ainakin lämpimien kelien suhteen aina tuonne juhannukseen saakka, mikäli vanhat merkit paikkansa pitää.

Eipä tuo Vappu enää sytytä samalla tapaan kuin nuorempana, joten parempi niin, koska säästyypähän ainakin päänsäryltä ja huonolta ololta. Muutama lasi punaviiniä eilen, siinä kaikki ja tänään torilla pällistelemässä hionossa kelissä+11 astetta lämmintä. Paljon oli tuttuja ja muutama tunti siellä virahti, perinteiset munkkitsufeet tai parit siinä meni. Sen jälkeen kävin aikani kuluksi U-hallilla laittamassa uutukaista kesäterään ja mikä onkin satulaa ja tankoteippiä  vaille valmis, passaa sillä sitten kokeilla taas auton peltien kestävyyttä:). Taas on viikonloppu töitä, mutta sitten olis kaksi viikonloppua vapaata ja eiköhän se kotimainen kisakausikin saada korkattua avatuksi.

Omat juoksu ovat olleet menneen viikon sitä tuttua taaperrusta noin 90km verran+kevyttä maastopyörän veivuuta.Tänä aamuna kuitenkin lähdin sillä asenteella että sen piti tuntua. 1,45h juoksu sisälsi kiihtyvänä seuraavaa, ensi 25min 5min/km, sitten 55min 4,30min/km ja lopuksi 20min 4,10-4,15min/km+1km verryt. Viikolla juoksin yhden kovan vitosen rykäisyn, minkä alle juoksin 10km tasavauhtista. Mutta yllättävän hyvin se juoksu meni:)