Tuli vaihdettua maisemia. Siis vuokrakämppä vaihtui toiseen,eikä siinä mitään sen kummaisempaa,nyt ollaan täällä Chapparallin asuinalueella suolajärvien välimaastossa. Kaveri kävi heittämässä minut tänne se kun tuntee nämä alueet 15 vuoden kokemuksella hyvin ja kaikki kävi mutkattomasti. Siinä avainten luovutuksen jälkeen käytti vielä kaupassa ja massiivisten ruokaostosten jälkeen sitten pääsin tutustumaan minulle uuteen alueeseen, kiitos vielä petelle avusta tuon roudaamisen suhteen.

No siinä tsufeet juotuani pääti sitten lähteä tutustumaan tuonne luonnonpuisto alueeseen juoksutamineet päällä ja siitä lenkistä tuli odotettua pitempi reissu. Aamulla kerkesin herätellä itseäni 50min hölkällä tuolla Mikloksen tykö,siellä suunnallahan kaikki tiestöt ovat tuttuja, mutta täällä ei. Tuosta heti nurkalta pujahdin luonnonpuisto alueelle ja aloin lappamaan hidasta sudenhölkkää ajattelematta sen kummemmin lähtöpisteen kooordinaatteja. No hyvää juostavaa hiekkapintaa riitti ja ajauduin tuolle Creditevillen tien varteen, josta jolkuttelin itsevarmana takaisin päin. No Habaneerasin kohdalla sitten kampesin itseni tien yli ja otin tai oli ottavinani sitten oikean suunnan kohden asuntoa ja meni aivan sekaisin, koska en ollut ennen liikkunut seudulla, joten eksyin pahasti lähiöviidakkoon.

Aikani juosten pitkin ja poikin ristiin ja rastiin välillä kysellen,en saanut jyvän päästä kiinni ja aurinko alkoi jo laskeutua tunni päästä. No sitten ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun palata samoja jälkiä takaisin, ensin Crevin tielle, siitä luonnonpuiston reunaan ja kovassa janossa takaisin kun juoksu alkoi mennä jo kolmannelle tunnille eikä minun kuntopohja moista kestä. Joten tälle päivälle tuli juoksua (aeroobista) ihan riittävästi, muutenhan viikko on mennyt systeemillä aamulla juoksua ja illalla pyörää kevyesti.

Eilen oli ainut tehopäivä,aamupäivällä vetelin kanavanrantaa 30min kenialaista intervallia, mutta vähemmän kenialaista vauhtia. Mutta kelit suosineet, paitsi maanantaita lukuunottamatta ja kiva että Suomikin saa valkoisen joulun. Minkälainen se Joulu on sitten täällä jää nähtäväksi, mutta juomat ne on ainakin täällä halvempia(helvetin paljon) kuin Suomessa, niin ja tietenkin ne???:)