Suomem maastohiihdon menestystarina on saamassa jatkoa, ikävä kyllä. Juha Lallukalle ei riittänyt menestysnälkään lillukanvarret, täytyi turvautua kasvujohdannaisiin. Ihmetellä täytyy vaan sitä, miten nopeasti klemputerolilla vahvistettu pihviliha a la Contador löysi Suomalaisten kauppojen lihatiskin, koska siitähän tässä on kyse. Miten se osui juuri omia polkujaan hiihtävälle, Suomen parhaalle pitkän matkan vapaantyylin taitajan kohdalle, on jo toinen juttu. Vaan kolikolla on AINA kaksi puolta, ketkä tai kuka edustavat sitä toista puolta, siis sitä, ketkä suosittelivat juuri tietyn kaupan lihatiskiä. Odotellaan ensi B näytteen tulos ja sen jälkeen alkaa TAAS herra tai miksei (tasapuolisuuden nimissä)rouva X etsiminen.

 Minulla on paha aavistus siitä, miten tämäkin asia on edennyt tähän pisteeseen, siis ketkä tai kuka on avainasemassa tämänkin jutun tiimoilta, eikä se ole kenenkään vaikea tajuta, jos osaa vähänkään käyttää mielikuvitusta ja sitähän minulta ei ainakaan puutu, mutta media tykkää, ainakin lätkä MM kisoihin saakka.

Mutta pieniä on silakat joulukaloiksi, jos jokunen vuosi taaksepäin valkoisen rodun valtalaji (NHL) työtaisteli lakkoilemalla mieltei koko kauden, laittoivat tummahipiäisten valtalajin edustajat vielä paremmaksi(NBA)tuolla rapakon takana.Aikovat boikotoida koko koripallon sukkaan heittämis kauden jonkin olemattoman 7% tulosopimusriidan takia, voi voi, miten ne pärjää muutamalla kymmenellä miljoonalla, per lärvi,yhden kauden ajan, kun eivät voi hauskuuttaa yleisöä, onneksi kuulun niihin porukoihin, ettei vois vähempää kiinnostaa, joten tyydyn silakoihin.

Omat tekemiset, eilen sauvakävelyä 1,50h,(painoliivit päällä, ei alla) tänä aamuna 1,45h helppoa juoksua noim 5min/km ja huomenna jotain miehekästä(tehoja) mutta nyt kaikki Kuopiolaiset kestävyysurheilija kuulolle, päätettiin IROMAN Tuukka Miettisen ja Juoksija Teemu Toivasen kanssa tehdä lauantai aamun pitkästä koko talven kestävä traditiolenkki (2h)Olis tarkoitus lähteä joka Lauantaiaamu Niiralan uimahallin takaa kello 10.00. siis kaikki mukaan,eikä tämä lenkki ole mikään Kenialaisten pudotuslenkki,tässä on mahdollisuusniille, joita kiinnostaa kuunnella huippu-urheilijoiden mietteitä juoksun aikana, sekä kysellä muutenkin kuulumisia urheilusta, itse en kuulu kyseiseen huippujen porukkaan, muuten kuin peräpään vartijana kyseisellä juoksulla. Jos aika tai paikka muuttuu, ilmoittelen siitä tässä blokissa hyvissä ajoin, tarkoitus olis, että tämä porukka kasvaisi ajan ja talven edetessä mahdollisimman suureksi