Sanovat että ihminen on elämänsä aikana kaksi kertaa lapsi ja kerran siinä välissä nuori aikuinen. No nyt on kai menossa se toinen lapsuus, kun joskus lapsena koettu halutaan kokea uudestaan. Tosin se on tällä kertaa höystetty aikuisiän tuomalla tyhmällä viisudella, mistä puuttuu se aito lapsenmielisyys heittäytyä spontaanisti ja uteliaasti uuteen ja tuntemattomaan. On astunut tuo järkeily mukaan ja silloin siitä on paras hohto poissa.Yritän välttää tulevaisuudessa nämä tyhmät viisastelu karikot koska niistä ei ole mitään hyötyä tässä toisessa lapsuusajassa.

Eilen sen sain kokea tuolla Ranvangilla. Karkuutin sen varmaan liki kiloisen ahvenen pari metriä jääkannen alapuolelle. Kymppimetristä se nousi siihen saakka ja yhtääkkiä siima olikin löysällä.Olisittepa nähneet minun reaktion, mikä oli spontaani ja lapsenmielisen pettynyt. Siinä lensi pilkkivapa jonkin matkaa ilmassa ja itse ponkaisin pystyy tanssimaan reijän ympärille sadetanssia. Jos olis ollut norttia mukana olisi saattanut pölläyttää savutkin pahimman hermopinteen laukaisimesiksi. On se vaan hienoa tuo pilkkiurheilu.

No, kyllä matkaan tarttui ihan kelpo saalis tuota pannukarkeaa ahventa ja paras syöti osui siihen kello puoli kymmeneen. Vetelin peräjälkeen kymmenkunta isoa jäälle ja hiukan se paikkasi tuota karkuutusta.

Tänään oli vapaata kalastuksesta mutta huomenna jatkuu Kartulan suunnalla ison metsästys.Muuten tänään on ollut onnistumisia. Kipittelin ensin lenkuran sen kontrolli vitosen verryttelyineen kokonaiskestoltaan 1,15h. Hyvin pelitti roppa kaikilta osin ja olin tyytyväinen. Sitten iltapäivällä oli se vuoden toinen pakollinen tarkastus. Ensimmäinenhän on hampitarkastus ja toinen auton katsastus. Molemmat hiukan jännittää aina ja niissä molemmissa joutuu kaivamaan niinsanotusti kuvetta. Ja eukun ensimmäisellä läpi meni Toyota Corolla tuo ajopeli, mitä dynaamiset nuoret naiset nimittävät vanhan miehen ajopeliksi. Ei muuten pidä paikkaansa, koska oli minulla nuorena kossinakin corolla vähän aikaa. Niin, mitä yhteistä on muuten autolla ja naisella, kyllä, niillä molemmilla voi ???

OLIS JO HUOMINEN, NIIN PÄÄSIS JÄÄLLE!!!!