Takatalvea lupaavat Suomeen etelää myöten ei haittaa, minulla on menossa Etukesä. Niinpä, perjantaina aloitin sulan maan treenit maltilla täällä Espanjan maalla koska mikäpä kiire tässä on mihinkään. Silleen siististi, aamulla kevyttä juoksua 40 min ja päälle 2.30h kevyttä maantie pyörää, illalla sitten minulle tyypilliseen ja mielekkääseen tapaan käveltiin sandaalit jalassa 1.30h. Lauantai aamuna tein 1h juoksun, jossa lenkin loppupuolella juoksentelin tuonne Mikloksen rantaan, jossa avareita 10x 130m vesirajassa kovalla hiekalla. Iltapäivällä taas käppäilin Zenian Kauppakeskuslenkin, ihan vaan ihmetellen tätä maailman meno ja että sitä miten hienoa on väliin päästä tuolta peräperbiasta pois. Eilen iltapäivällä käväisin tuolla Caffilaisten talolla morjestamassa tuttuja ja olihan niitä siellä, erään naisihmisen  kanssa sitten sovittiin että meillähän on sama vauhti huomisessa kisassa, koska vielä vajaakuntoisena on aivan turha yrittää ryntäillä, maltilla siis.

Tänään sitten lähdettiin porukalla (6kpl) tuonne sisämaahan päin ja pelipaikkana Murcia, eikä se koskaan tapahtumana petä. Niin, keli oli kesäinen 20 astetta+ ja aurinko paistoi, joten mikäs siinä oli juoksennellessa. Tässä kyseisessä juoksussa vuosi taaksepäin meni puolimaratonilla takareisi (revähdys) joten pitkän kilpailutauon puolitoista vuotta, osin tuon syksyisen leikkauksen takia tiesin, että on turha pilata tätä reissua heti liikaa yrittämällä. Toisaalta ei ne kunto ominaisuudetkaan tällä hetkellä vielä ole mitään huippua, joten 3.50min/km saa olla näin alkuun vauhti. Sitä mentiin ja aika 39 ja osat oli lopputulos reilun kympin matkalla liikoja yrittämättä ja mikä parasta, operoitu varvas ei ottanut siitä sen kummemmin itseensä, tosi siistiä sanoisin. Tästä on hyvä alkaa parantamaan vauhtia, iltapäivällä sitten palauttelin maantiepyörällä 1.30h hiljaista ajoa.

Kympin nopein oli muuten Suomen juniori huippu Joensuun Jiri Karjalainen ja Naisten sarjan nopein Katja Mustonen, jonka kanssa peräkanaa mentiin. Onneksi oli sen veran lähellä, koska kilsa ennen maalia Katja kuvitteli juosseensa harhaan ja pysähtyi, kääntyäkseen takaisin, no minä siinä toppuuttelin että mennään vaan muitten mukana. Niin, mutta nyt kun on niin sanotusti otettu  löysät pois, niin brändin ja punkunkin suhteen, alkaa se varsinainen harjoittelu ja huomenna juoksen pitkän, koska tämänpäiväinen en kovin rasittanut ja tiistaina olisi luvassa pyörällä vuorelle kiipeämistä tai pitkää hidasta.Ensiviikon loppuna olis  kisa matkana 6.8km, joten uskon että nyt kun olen saanut kuparisen rikottua pitkästä aikaa lappurintajuoksussa, niin vauhtiakin uskaltaa jo lisätä. Joten HYVÄÄ takatalvea sinne Suomeen:) Laittelen sitten kuvia Murciasta kun Retu tai Miklos niitä minulle postiin laittaa. Lisää Murcian kisasta kuvien kera, saa klikkaamalla tuosta minun linkkilistasta Caffitorrevieja