Kesäkuu on puolessa ja kelit ne eikun kylmenee. Aivan sama, kunhan Heinäkuun puolenvälin jälkeen lämpenee. Viime yönä jäi unet vähiin, kun seurailin Jukolan viestiä ja mielenkiintoiseksi sen tekee tuo gps live seuranta. Parhaat oli parhaita selkeästi ja loppukiri kamppailuja ei mitalien osalta nähty,venlojen viesti oli aika tiukka ihan loppuun asti.

Autourheilu mielletään yleensä lajiksi missä syke nousee vain jännityksen seurauksena, siis kuljettajan.Formula 1 maailman kovakuntoisimpia taitaa olla Valtteri Bottas, kun oli jossain päin Suomea kipaissut salanimen turvin maantiekympin aikaan 38 ja osia ei ollenkaan huonosti, vaan oikein hyvin väittäisin. Vaikka tupakkamainonta on yleistä näissä piireissä ei Bottas taida kuitenkaan käyttää itse Teaminsa mainostamia tuotteita, sen verran hyvin tuntuu vapaasti hengittävä kone toimivan silloin kun ei ole pyöriä alla.

10 päivän loma alkaa juhannuksesta. Loput lomat jätän Heinä-elokuulle. Miksi näin, no kun tuo Viinijuhlien talkoo alkaa taas jussin jälkeen ja nyt ajatteli hieman helpottaa koko pakettia.

Eilen kirmaisin tuon 1,45h lenkin kiihtyvänä loppuna ja ei oikein tuo akilles tykännyt. Joten tänä aamuna hiukan niukoilla unilla(Jukola) asetin perseen satulan päälle ja pakenin maastoon. Neljä tuntia kulutin aikaa hienossa kesäkelissä, joista 1,50h meni hiljaa ajellessa Hard Run reitin läpi. Olin Teemun seurana ja juttumiehenä, kun pitkä mies kiersi juosten lenkin läpi ja toki tuo Teemun loppuveto kiihtyen oli ihan näkemisen arvoinen. Siitä sitten jatkoin oman pyöräilyosioni loppuun. Illalla otin sitten vuoden ensimmäisen hieronnan.

Mutta tästä akillesvaivasta tais tulla vuoden 2009 kaltainen pitempiaikanen harmi. Silloinhan maksimoin kurjuutta 3kk tuolla Lanzaroten saarella samanlaisella jalalla. Pystyyhän sillä kevyesti juoksemaan ja pyöräilyähän se ei haittaa pätkääkään, vaan eihän se kaikelainen mesominen sitä paranemistakaan jouduta. Vaan pieniä nämä tämänkaltaiset vaivat ovat todellisiin terveysongelmiin verrattuna, joten ristin käteni, luen isä meidän joka olet t...... ja panen maaten. Huomenna aamulla taas vierkeänä baanalle:) niin, sehän on Juhannus viikko, olisko se sitten kuvausreissu Lannevedelle