No voihan aivolisäkkeen etulohko, ei tunnu löytyvän päätöstä Veepalun ja Lallukan tapauksiin. Kasvuhormooni  ja sen raja-arvot oman kehon ja kehon ulkopuolisen kasvun suhteen ovat edelleen häilyvät, kaikenlaista selittelyä testistä minkä piti olla AUKOTON. Kyllä kai näitä tyyppejä on testattu ennenkin, otetaan muutaman vuoden takainen testi uudestaan käsittelyyn, katsotaan tilanne oman ja ulkopuolisen kasvun suhde silloin ja nyt käryn aiheuttaneen testin tulos, verrataan niitä keskenään, niin johan alkaa selviämään tilanne. Eikös se ollut niin, että testejä säilytetään noin 7-8 vuotta, vai onkos ne taas hukassa.

Sitten maantiepyöräilyyn, hammastahnan oliviöljyn ja ternimaidon välistä löytyy varmaankin tämänkertainen selitys, hyvä Helminen, aika-ajon Suomen mestari näytti kansainvälistä osaamistaan, SM-kulta mallia 2012 matkasi sitten Kuopioon, eikä siitä sen enempää, sakkoa pamahti aikakäsitteellä se tuttu pari vuotta, palataan asiaan sitten vuonna 2014.

Psyykkauksella yritetään korvata fyysistä vajetta. Tästä hömpästä on tullut oikea rahasampo joillekkin tahoille. Ei nouse fyysinen suorituskyky tähän tapaan , raha kyllä vaihtaa omistajaa, mutta mitalit ja mainen kiertävät kaukaa Suomen ja urheilijat. Parasta imitsiä on seisoa palkintopallilla, sanoi aikoinaan Seppo Räty, konkreettisin näyttö tästä on viisvitosten tuore EM kultamitalisti 10000m ratajuoksusta, missä Suomen  kiistaton ykkösnyrkki Jukka Kauppila pokkasi omansa. No joku tai jotkut nuoremmat ajattelee, että se on niitä vetkujen juoksuja vaan, mutta sopii mennä yrittämään nyt 35min ja muutama sekunti päälle ja sitten uudestaan parinkymmenen/kolmenkymmenen  vuoden päästä. Eikä tasan varmaan ole tarvinnut mitään mentaalista hömppää tämän saavutuksen eteen, kovaa ja oikeaoppista treeniä, sekä uskoa itseensä. Minulla ei riitä korkeus siihen, miten ylös hattua nostan tälle Kalajoen karpaasille, joka edusta nykyisin Oulun namikaa.

Tulevana lauantaina juostaan sitten Hart 5 miles talvijuoksusarjan osa 2, ensimmäinen osio ei saanut kovin suurta joukkoliikehdintää aikaiseksi, eikä sitä varmaan tule tulevanakaan viikonloppuna, koska tunnen kyllä tiettyjen tahojen vastahankaisuuden kyseiseen tapahtumaan. Vaan eihän se ole minun eikä paikallaolijoiden ongelma, päinvastoin! Poikia ja tyttöjä kaivattaisiin mukaan, matka on tulevaisuudessa nuorille 4km ja aikuisille se 8km Omat öljymäisentahnamaisenmaitomaiset psyykkaukset, unenomaisen psykiatrian kanssa, ovat olleet tennispallomaisen vit…….n  hankalia, vaan ei auta, päiväranta ja reipas auttaa asiassa Lauantaina ja sunnuntain pitkä suorastaan helpottaa