Kolmen vuoden välein suoritettava kunta-alan työterveys käynti on suoritettu, eikä mitään mahdollisuuksia virapeli eläkkeelle. Mikään ei ole siis muuttunut, ainoastaan työterveyden hoitaja joka tutkimuksia suorittaa, ihan on nyt silleen muodollisestikkin pätevä nuori nainen:). Sen verran oli näköä, että sen huomasi verenpaine mittauksessa, varsinkin yläpaineen osalta. Lopuksi naikkonen tuikkas jäykkäkour, rokotteen, koska entisestä on aikaa sen reilut 10 vuotta. Aika kipeäksi muuttui olkavarsi yöllä ja unet oli huonot, vaan mitä sitä nukkumaan kun voi valvoakkin.

Muutenkin tämä elämä soljuaa sitä tuttua kaavaa, odotellen kesälomia, vaikka juuri 9 päivän lomalta palasin. Tulihan sitä liikunta niiden päivien aikana sopivasti, mutta ei liikaa. Kuitenkin tuo murheenkryyni oikean jalan akilles ei meinaa oikein antaa juosta, mutta mitä siitä. Viime perjantain VK 8km juoksusta se otti vähän itteensä, jaksaminen on kyllä hyvää ja 4min/km on helppoa, mutta sen jälkeen olen juossut vain joustavalla matolla lyhkäisiä 8-10km keveitä keluksia.

Maastopyöräily on nyt se minun juttu muutenkin ja mitä alan nyt kesäkuun alusta ajamaan hiukan enemmän ja kovemmilla tehoillakin. Ja se kliimaksihan on siellä elokuun alussa, missä on tarkoitus väsyttää roppaa kunnolla Kankaanpään maalais/kangasmaisemissa. Lehti kasvaa puuhun vauhdilla, siis kesän tuoksut tuntee parhaiten menemällä metsään, apuvälineet ovat sallittuja, joko sauvat kädessä tai ilman, tai vaihtoehtoisesti pyörät pyörien alla ja tämä liikkumismuoto on ihan huippua tällä hetkellä ainakin jos sitä vertaa mattojuoksuun.

Ihan on semmoinen olo, että olen unohtanut jotain, mutta mitä??:)