Alkaa olla taas se aika, kun joku paikka alkaa huutamaan armoa. Kolmas viikko alkaa olla kohta taputeltu ja ensimmäiset oireet lihastonuksen suhteen alkavat näkyä. Viimeviikon sunnuntain juoksussa havaitsin oikean jalan pohkeen oireilevan, tai huomasin sen jo ennen juoksua, eikä se tainnut ollakkaan mitään luulosairautta, vaan joka päivä sen jälkeen sen on huomannut juostessa. Onko kyse vaan kireästä pohkeen ulkosyrjästä, vai ihan alkavasta pienestä lihassäikkeitten rikosta, en tiedä, mutta nyt pitää olla tarkkana, tai ainakin yrittää olla. Kuitenkin liikuntaa on tullut pari kertaa päivässä, aamulla juoksua ja iltapäivällä pyöräilyä, tämän olen havainnut hyväksi systeemiksi itselleni,joten mennään näin jatkossakin, vaikka pikkaisen huolestuttaakin tuo pohjelihas.

Mutta ainahan sitä voi pyörällä kuitata puuttuva liikunta. Nyt täällä on menty pilvisessä säässä pari päivää, mutta tuulia ei ole ollut ja treenejä ajatellen kelit ovat optimaaliset, koska lämpötila päivisin on jymähtänyt sinne 20 +asteeseen.Tänää siis juoksin tuolla kanavan rannassa aamulla1.20h joka sisälsi mm. 4x100m avarit+1000m asfaltilla/2min+8x200m/200m hiekalla. Simppeli 20minuuttinen, enempään ei ollut tarvista ja iltapäivällä sitten kuvan osoittamalla tavalla 1.40h.

DSCF1546-normal.jpg

Niin ainahan sitä voi pyöräillä, jos jotain paikaa kiristää, koska on sen vaan mukavaa

DSCF1543-normal.jpg

Ei tämä ei ole minun juomamerkkini,pysyn Veteranosissa, tosin joskus silloin kun meni heikommin elämässä, meinasi olla. Tästä lähtee kipakoita nousuja sisältävä alue, jossa myös parempiosaiset pelaavat reikäpeliä. Ja siihen hommaan en usko koskaa retkahtavani.Tai mistä sen tietää:)

DSCF1539-normal.jpg

Ja tälläistä latua sitä sitten riittää näillä seuduilla. On siinä Tuukan hyvä alkaa paukuttamaan reilun viikon päästä, kun näille leveysasteille ennättää

DSCF1041-normal.jpg

Ja aina yhtävarmaan kun aurinko nousee se myös laskee. Sanoisinko, että kaunista, VAI!! :)

Niinpä, mutta tästä viikosta taitaa tulla se kaikista kovin, niin määrän kuin laadunkin suhteen, apua!!