Ensin tärkeimmät. Hyvää Äitienpäivää kaikki äidit ja äitinmieliset. Totuushan on, että yhtään meistä ei olisi olemassa, jos ei olisi äitejä. Ei varsinkaan ennenvanhaan, mutta nykyaika ja sen tuoman kehitys on luonut jo mahdollisuuden tulla raskaaksi ilman sitä perinteistä luonnosllista menetelmää, johon vielä ennen tarvittiin mies vastapeluriksi. Onnea  siis meille kaikille, ollaan me sitten niin hyviä, mitä kukin tuntee olevansa nykyajassa.

Niin. Onko tämä lämminjakso liian aikaista.Ollaan totuttu "normaaleista  kesäkuukausista" joissa ei savon korkeidella saatu nauttia viime kesänä yhtään hellepäivää. Mutta samapa tuo milloin sen lämmintä pitää.Viime kesähän oli ainakin allekirjoittaneella yhtä helvettiä, missä ei hermokivuilla ollut mitään rajaa. Tuo välilevypullistuma, mikä viettää viikon päästä yksivuotis syntymäpäivää teki silloin elosta aika hankalan, mutta tänäpäivänä sen kanssa olen ihan sinut, eli ei se pahemmin enää vaivaa. Paljon se vaati työtä tuolla syvien vatsa ja selkälihas puolella, mutta se työ kannatti.

Euroviisut on kuulemma taas hoilattu ja sinnikäs Suomi on vakiinnuttanut taas se tutun paikan, eli toiseksi viimeinen oli sijoitus Aallon Saaralla, ei paha ja heti perään aivan sama. Hard Rock halleluja tuli näki ja voitti aikoinan ja sen siivittämänä järjestelin aikoinaan Hart Run juoksutapahtuman Kuopion Savilahteen. Tästä aasinsilta seuraavaan.

Puijon Latu niminen organisaatio on oikein valtion taholta palkittu tänä vuonna ansiokkaasta toiminnasta. Ladun jäsenmäärät ovat nousseet ja erinlaisia aktiviteettejä on tarjolla erinlaisissa tempauksissa, hyvä niin, ovat ansainneet tunnustuksen. MUTTA.

Puijon Ladun istuva puheenjohtaja, jonka tunnen tai paremminkin tunsin, palkittiin erityis tunnustuksella erittäin ansiokkaasta liikunnan puolestapuhujaksi??? Samainen heppu oli muuten aikoinaa erittäin ansiokkaasti pitämässä Pilpan majan portin sujettuna Hard Run tapahtuman aikana ja tämä Pilpan maja on Puijon Ladun tukikohta. Portti olisi tietenkin auennut pientä rahasummaa vastaan, mutta jätin maksamatta, koska esim. Tervaruukin tien, jota myöten reitti myös kiersi oli molemmissa päissä portti ja niiden aukaisuun sain luvan ilma maksusitoumuksia. Mutta sen tien asukasyhdistys olikin paljon solidaarisemapaa ja asian tuntevaa porukkaa, kiitos vielä kerran Tervaruukin tiehallinnolle. Niinpä Runin reitti jouduttiin Pilpan portin kohdalla kiertämään metsähallituksen kivikon kautta. Että semmonen palkittu puheenjohtaja on Puijon Ladulla.

Omat. Aamulla tasan sata maantiepyörällä aivan huippukelissä, eikä edes minkäänlaista tuulta haittana. Ja Äitinpäivän kunniaksi tämän vuoden ensimmäinen hellepäivä, eli raja rikki on tosiasia Kuopiossa:)