Hall of doup. sai siis arvoisaan perheeseensä uuden jäsenen Similästä. Tämän tapaisiin juttuihin alkaa tottumaan, mutta pata kattila soimaa. Minkä ihmeen takia meidän anti doup. mies Timo Seppälä lietsoo asioilla, mistä tähän päivään asti uskoin hänen tietävän jotakin. Puhun hänen mainitsemistaan tulosparannuksista esim. rata kympin matkalla, missä hänen sanojensa mukaa puhtaasta 30min ukosta tulee edgar kuurilla 27min menijä.

Ei parane kymppitonnin aika 3- 2,30min, vaikka mukaa sotketaan kaikki muut kielletyt piristeet Balco laboratooriosta samaan coktailiin. Tämä on pahinta lietsontaa ja houkutin monelle alkaa kokeilemaan doup. aineita. Niiden saatavuushan on kaikkien ulottuvilla, eikä se ole enää hinnankaan puolesta kynnyskysymys.Mitä sieltä nettikaupasta sitten saa rahojensa vastineeksi on jo toinen juttu, mutta tilaisuus tekee varkaan kuvaa hyvin tätä kokeilija ryhmää.

Aikoinaa DDR urheiluvalmennus filosofia oli sitä, että heitettiin tuhat kanan munaa seinään ja ehyeksi jääneet kerättiin koriin ja jotka sitten kestivät rääkin tehden itsensä ja oman maansa kuuluisaksi urheilusuorituksillaan. Tämä oli siis ajalta jolloin doup. valvontaa eikä testausta pahemmin ollut. Joten Seppälän ei pitäisi antaa tälläisiä "innostavia" ja täysin vääriä kuvauksia EPON hyödyistä ja niiden käytön tuomasta tulosparannuksista. Tai kohta ollaan suomalaisessa kestävyysurheilussa tilanteessa, jossa palataan menneiden aikojen ammattipyöräilijöiden ongelmaan, missä kuolema hiipii vieraaksi aamu yön tunteina, kesken sikeimpien unien.

Veteraaniurheilijoistakin jotkin ovat kokeneet tämän kovan kohtalon, sortuessaan käyttämään vippaskonsteja. Riski on suuri ikäihmisillä, koska se vieras hiipii ihan ilman tooppinkiakin sinne vällyjen alle, mutta silti niitä törppöjä riittää. Ja loppupeleissä ainut hyötyjä on valtio, minkä ei tarvitse maksaa eläkettä kovin pitkään kuolleille douppareille. Unelma tapauksessa pitkän työuran ja hiukan ennen eläkkeelle siirtyvän urheilijan jalat kun sojottaa kohden taivasta, niin eipä liioin paremmin voisi valtiota natsata-

Omat jalat ovat sojottaneet menneellä viikolla kypärän ja klossin välissä, toki olen myös siihen lisäksi liikkunut ihan oikeallakin tavalla, siis juosten, mutta hitailla vauhdeilla. Huomenna jos huvittaa yritän taas kiusata itseäni?