Tietämättömät sanovat että kotimatka on aina se paras matka ja pas.... sanon minä, kokemattomien höpinöitä. Varsinkin tämän kertaisesta kotimatkasta tuli aika pitkä sellainen, niin kuin ajassa mitattuna ja syy löytyi lentoyhtiöstä. Kaikkihan meni mallikkaasti mörskältä Alicanten lentovene satamaan, jonne minut heitti vuokraisäntä, kiitos vaan Timolle. No, sittempä lenneltiin Arlandan kentälle Ruotsin maalle, jossa oli tarkoitus nousta 1,30h päästä taas uuteen koneeseen ja siitä sitten Helsinkiin. Ei muuten heti noustukkaan, oli mennyt koneen roottorin sisälle jotain ylimääräistä ja SAS joutui alkamaan etsimään varakonetta, jota sitten jouduttiinkin varttomaan jonkin aikaa.

No, eihän siinä mitään ihmeellistä olisi ollut,että joutuu varttomaan joskus, mutta kun meikäläisen oletettu jatkolento Helsingistä Kuopioon oli määrä lähteä 1.30h oletetun Helsingin tulon jälkeen, niin alkoi mennä vaikeaksi. Odotteluaika venähti liki 5 tuntiin ja näin ollen menetin jatkolennon kalakukkojen synnyinsijoille, mutta kun oltiin jo aika myöhään liikenteessä, niin entäs sitten, kun joskus pääsee Hesaan, niin milläs siitä himaan.Kävi mieleen,että kun olin kuullut joskus jostain yö bussi vuorosta, niin pyysin erästä kaveria Suomessa ottamaan selvää ja ei aikaakaan, niin tekstivietistä tuli aikataulu kyseiseen dösään.

No alkoi aprikointi, että kerkeänkö edes siihen ja vielä ehdin, vaikka Helsinkiin laskeutuminen ei meinannut heti onnistua, koska lento ruuhkaa ja sumua oli sen verran, että jouduttiin pörräämään oma aikansa ennen kun saatiin laskeutumisvuoro.Bussiin kerkesin eikä tullut nukuttua silmäystäkää ja Lauantain olikin sitten sitä ihtiään, eli olo oli kuin "nukkuneen rukous".

Että näin tälläkertaa, pitkä oli kotimatka ajallisesti. Mutta univaje tuli kompensoitua seuraavana yönä 10 tunnin verran ja tänä aamuna ennen työvuoron alkua kävin matolla vetäisemässä 11km ja niin oli kuin LENTOON LÄHTIS, ilman ODOTUS AIKOJA vieraalla maalla.:).)