Veteraanit tänää ja nuoremmat huomenna, näin Hakunilassa, missä ratkotaan SM maastojen mitalit.Kenenkähän ideoima on tuo M30 sarja, miehet parhaassa ikähaarukassa ja veteraaneiksi jo luetaan, ei hyvä, sanon minä!

Päivän parasta vauhtia 6km matkalla piti niukasti M35v. Jukka Rahkonen, mutta vaivaisen sekunnin jäi 10 vuotta vanhemmassa ikäsarjassa kultaa pokannut Lauttakylän Jouko Mahlamäki.Viiskymppisissä Uutta todellista tulemista tekevä Keuruun Juha Koskinen oli vakuuttava, muista tämän kaverin jo ajoilta puukko ja kirves, kun Juha latoi hyviä aikoja radalla ja maantiellä.

Mutta sitten sarjaan 55M, siellä ONMKY Jukka Kauppila otti sen mikä sille alkukevään juoksujen perusteella kuuluikin, eli Gold metal, toiseksi juoksi toinen varsinainen kovakasvo Seppo Kykkänen ja kolmanneksi kolmas kovis, nuoruus vuosillaan peräti 2,17h aikaan yltänyt ja muutenkin hirmuvauhtia edustanut Kari Suominen. Tämä sarja edustaa Suomessa jo Eurooppalaista kärkitasoa ja miksei maailmankin tasoa, sen verran rautaisista kavereista on kyse.

Kuuskymppisissä Risto Torvinen otti hienosti onnistuen se kultaisen, mikä oli minun mielestä palkinto kovasta ja onnistuneesta kunnon ajoituksesta, Onnea Risto.Toiseksi ennätti niukasti, mutta selkeästi Markku Paukkonen, niin tuo sukunimi on aika puhutteleva, aivan oikein, kyse on Heinävedellä aikoinaan vaikuttaneen Suurjuoksija Reino Paukkosen veli, oliko muuten ainut miesveteraani mitali Pohjois-Savoon? Ja 65 sarjan suvereeni hahmo, oili odotetusti Kauko Kuningas.Jokatapauksessa, hienoja suorituksia, joka ainualta mukana olleelta juoksijalta

Itse liikuin rasvanpolttoalueelle aamulla 2h sauvakävelyn muodossa tuolla Puijon jylhissä maisemissa. iltapäivällä sitten pyöräilin 2h maantiellä, siis yhtä tyhjää koko touhu,kun en enää muuhun kykene. Kamera oli mukana jolla otin Väinölänniemellä ultra ihmisistä muutaman kuvan, siellä oli käynnissä RRR järjestämä 6h juoksu kisa. No, yritin niitä tähän samaan kirjoitukseen, mutta kuvankäsittely ei oikein meinaa tänä iltana toimia, joten yritetään huomenna uudestaan. Huomenna sitten laitan kevyet juoksukengät jalkaan ja teen jotakin sellaista, mitä ei pitäisi näin etukäteen sanottuna mennä tekemään, minkä sille luonnolleen mahtaa, itkuja taidan taas hakea:)