On aika aloittaa perustan rakentaminen kohden ensi vuotta 2013. siispä

HART  5 Miles talvijuoksusarja kutsuu kaikkia kestävyys urheilun ystäviä, sekä miksi ei kaikkia muitakin itseään kunnioittavia urheilufaneja testaamaan itseään.
Tästä kerroin jo jokin aika taaksepäin, sekä Teemu Toivasen facebook sivut selvittävät enemmän reittikarttoineen,sekä Kuopion Riennon sivuilla on reittiseloste. Miten sitten on toiminut viidakkorumpu, se selviää 3.11.2012, eli pyhäinpäivänä, jolloin startataan ensimmäiseen testijuoksusarjan KOVAAN.

Tapahtuma/kokoontumispaikkana toimii koko talven ajan, joka toinen Lauantai kello 9.30 ja startti kello 10.00 Kuopion Päivärannan City- Marketin päivärannan puoleinen iso parkkialue. Matkana on 8km (5 mailia) hyväpintaista asfalttia, nousujakaan unohtamatta ja sarjajaot, M/N. Kipukynnys osallistua yhteiseen juoksuun on mahdollisimman matala, koska numerolappua ei käytetä ainakaan aluksi, sekä osanottomaksua ei ole,eikä ennakkoilmoittautumista ennen juoksua, mutta mitalejakaan ei jaeta, olkoon palkinto jokaiselle ryhmäjuoksusta tuleva hyvä olo, sekä nouseva kunto, missä voi samalla talven edetessä seurata kuntonsa kehitystä.
 Loppuaika otetaan jokaiselle osallistujalle jokaisessa juoksussa, mitkä sitten julkaisen tällä blokin sivuilla, sekä Teemu omilla facebook sivuillaan, mutta jos tapahtuma saa isomman osanottomäärän, paikallislehdessä tulee olemaan myös tulokset.

Siis kilpailitpa itseäsi, tai muita vastaan, HART 5 Miles talvijuoksusarja kutsuu. Tervetuloa, kilpailuhenkiset ja vähemmän kilpailuhenkiset, triathlonistit, suunnistajat, juoksijat, palloilijat, pyöräilijät ym. toisia tai kelloa vastaan juoksevat  kilpajuoksijat ja kuntoilijat, yhteiselle reippaalle, toivoo TV HART/Kuopion Riento ry.
ps. ilmoitus tapahtumasta viikolla 44 Savon Sanomien urheilumuistiossa (ti, to) Niin ja ketä sitten kiinnostaa ja voimien puolesta on haluja pitempään juoksuun, niin tarjolla on heti seuraavan päivänä sunnuntai  aamuna kello 9.30 Niiralan uimahallin takapihalta yhteislenkki noin 5min kilometrivauhdilla, matkan ollessa noin 23-25km, joten ei muuta kuin toimeksi!
 Jos on jotain kysyttävää, puh 0405678454/HART antaa vastauksen