Karmea voiteluvirhe, sanoi kisan jälkeen Jennin valmentaja Taskinen, kun ennätin lopulta maaliin Maaningan uudenvuoden luisteluradalta. Niinpä ja ihan selkeä liisterikelihän siellä oli, mutta minkäs teet kun en ollut varautunut moiseen. No, en ollut kyllä kilpailumielellä liikenteessä, sillä minulla ei ole siihen enää mahdollisuutta. Mutta juoksevana reportterina voi kisoja kamerakädessä kiertää ja olla sillä tapaa tunnelmassa mukana ja niin aijon olla jatkossakin, jos luoja suo.

Niin, juoksualusta oli kaikille niille, joilla ei ollut UUSIA nastakenkiä, tai ratapiikkareita alla hiukan haastava, väittäisin jopa erittäin hankala, mutta uskollisimmat juoksufanit vetävät lenkin läpi vaikka tavan lenkkareilla, tai vaikka villasukat jalassa. Ja jonkinverran kova tuuli varsinkin tulomatkalla verotti monen KILPAILIJAN vauhtia, tuon liukkauden lisäksi.

Ja sanomattakin on selvää se, että minkä seuran juoksijat loistivat poissaolollaan, mutta tähänhän on totuttu. Erästä seuran hyppyvalmentajaa sitaaraten, olivat lähteneet ajoissa, niin ei tarvinnut juosta ollenkaan:) Itse läksin joukon viimeisenä ja taisin myös tulla viimeisten joukossa hyvillä fiiliksillä, eikä tarvinnut juosta. Asianhan voi tehdä monella eri tapaa.Tulokset löytyvät aikanaan Team Ranen sportin sivuilta ja paikallislehden sivuille tuon kuvassa vasemmalla olevan Ilpo Lommin toimesta, oikeanpuoleinen henkilö on villasukkajuoksija Ari "maraton Järveläinen

 

DSCF2535.jpg

Lähtö

DSCF2537.jpg

Peräpään vartijana

DSCF2538.jpg

Hiukan säikähtänyt ilme oli tytöllä, mutta kova yritys niin kuin pitää.

DSCF2539.jpg

Lyhemmän matkan tyttöjä tulossa jo vastaan

DSCF2540.jpg

Kärkiön Arttu ja niin peesissä suunnistaja Airila ihan samoilla askelmerkeillä, ettei kuvaan päässyt. Airila oli kuitenkin loppupuristuksessa nohevin.

DSCF2541.jpg

Oliskohan naisten kärki tässä?

DSCF2542.jpg

LOS VETERANOS

DSCF2543.jpg

Los veteranos osa kaksi, Tuhkas Mare ja Kivennavan Kähönen

DSCF2544.jpg

Tältä naiselta sain päivän iloisimman kannustuksen

DSCF2545.jpgDSCF2547.jpg

 Maaningan kirkko

DSCF2549.jpg

Pitihän sitä päästä renttuilemaan satamaan yöllä ja pirusti oli porukkaa seuraamassa ilotulitusta

DSCF2553.jpg

Pum ja pam!! Hyvää uuttavuotta kaikille!

DSCF2555.jpg