Näin hienon sateenkaaren ikuistin eilen ja ihan siitä työpaikan edestä. Sanovat, että minne se päättyy, sinne on kaivettu kulta aarre, kävin tarkistamassa ja sehän päättyi vanhan ravintola talon (seiskan kohdalle) pitää varmaan väite paikkansa, koska joku tai jotkut vuolivat aikoinaan kultaa siinä juottolassa, sinne meni aikoinaan tonni jos toinenkin ruskeaan kuohahtavaan juomaan, vaan kyllä hauskaakin oli. Nythän se rakennus on lopulta purettu ja jäljellä on vain osa alkuperäistä julkisivua.

Evoluutio, juoksulenkki tai muu aerobinen liikunta tuottaa hyvän olon, jota kutsutaan juoksija taivaaksi. Hyvä olo syntyy lajeille joille juoksu on luontaista. Esimerkiksi ihmisen ja koiran aivot saavat juoksemisesta palkinnon, joten onko evoluutio synnyttänyt nautinnon lajeille, jotka ovat ravintoa hakiessaan joutuneet juoksemaan pitkiäkin matkoja, näin väittää eräs amerikkalais tutkimus. Nykyihmisen ei tarvitse ravinnon perässä juosta, riittää kun ajaa autolla marketin eteen ja sieltä pois, katoavaa on EVOLUUTIO ja juoksu
 
Ei taida kannattaa lähteä merta edemmäs kalaa, pysyttelen siis kotinurkilla.  Aamulla sai puolukka sesonki arvoisensa päätöksen, eli kävin vetelemässä tämän syksyn viimeiset marjat kallioisilta avorinteiltä. Se sijaan Lauantaina olis tiedossa ihan tässä minun lenkkipoluilla lappurinta juoksua, nokka tuhisten, joten en lähde merta edemmäs ja onhan tämä loistava vastaisku persoonattomalle bensiinin hinnankorotuksille, toinen syy on tietenkin tuo minun viitselijäisyys lähteä ajamaan jonkin pyttyjuoksun takia maailman ääriin. Sitä en taas tiedä, onko ihan viisasta lähteä juoksemaan kilpaa näin lähellä pidettyä nuha/flunssaa, mutta mistäpä minä sen tietäisin, kun ei ole kokemusta, vaan kyllä se siitä selviää. Joka tapauksessa Kuopion Crossissa on luvassa kahden 9km maastolenkin osalta peräti yli 180 metriä kokonaisnousua, 18 kilometri matkalle, joten saattaahan se jossain vaiheessa ahistaa heikompikuntoista, niin kuin esimerkiksi minua.Pakko on kuitenkin päästä viiemeistään nyt testaamaan nykykuntoa, koska kovin on aikaa mennyt edellisestä startista, kaiken näköisien ongelmien takia, joten HUOMISIIN!