Uksottavuutta yli douping testauksen. Nyt kuulolla kaikki intohimoisesti suutelevat urheilijat. Kansainvälinen doup.tuomioistuin ja urheilun välitystuomioistuin eli CAS on aikojen saatossa joutunut käsittelemään jos vaikka minkälaista selitystä ja puolustusta positiivisille näytteille, joita puhtaita kuin pulmuset olevat urheilijat ovat sinne joutuneet todistelemaan vilpittömyyttään.

Olympiavoittajan selitys: dopingkäry johtui suudelmista – pääsi kuin ...

Kaiken kaikkiaan herää ensimmäisenä kysymys, että mitenkä todistetaan kiihkeät suutelokohtaukset tapahtuneeksi. Minun ymmärryksen mukaan, ei sitten niin mitenkään. Joten jos doupingtuomioistuinta voidaan näin helposti manipuloida uskomaan kaikenlaiset tarinat ei millään olekaan enää mitään uskottavuutta, kaikista vähiten doupingin vastataisella työllä.

Onhan näitä oliiviöljy, hammastahna,kova seksi, tavan seksi,seksi,huulirasva ym. juttuja saatu lukea silmät vetistellen naurusta, mutta nyt mentiin jo ihan uudelle tasolle siitä, miten selviää positiivisesta näytteestä ja mahdollisesta tuomiosta noin niinkuin tulevia kilpailuja ajatellen.

Nyt kun on alkamassa talviolympiadit ja siellä kerääntyy koko maailman urheileva yhteisö mittelemään paremmuuttaan on siellä myös mainio mahdollisuus vapaa ajallaan solmia uusia ihmissuhteita ja joskus saatta mopo karata käsistä. Ja jos siellä toimitaan Juha Mietomaisesti kieltäytyen seksistä, eli ollaan selipaatissa, jotta urheilusuorituksiin jää enemmän energiaa, niin ei se estä lämminhenkistä suutelua. Mutta nythän siitä sitten riemu ratkeaa, jos sattuu käymään niin, että kusinäytepullosta putoaa pohja, eli positiivinen ilta johtaa positiiviseen näytteeseen. On sitten selitys valmiina ja ennakkotapaukseen vedoten voidaankin sitten välttyä ikäviltä seurauksilta, olipa sitten kyse doupingin peiteaineesta tai vaikka kokaiinista, muista piristeistä nyt puhumattakaan.Ja jos oikein varmasti hakee itselleen ikävyyksiä, niin kannattaa valita suutelukumppaniksi vaikka joku Venäläinen urheilija. Näin saa ainakin takuuvarmasti niin sanotusti ongelman kiertämään.

Omat. eilen tunti matolla+vesijumppa 15 naista+minä:)