Niinhän se vuosi on polkaistu taas liikkeelle ja nyrkitkin on paskattu kerran ja verillekkin saatu. Autoremppa  vuosimallia 2012 osa 1 oli eilen ja kohteena legendaarinen starttimoottorin vaihto, no eihän se ole mikään ihmehomma, jos on kyse malleista missä on jätetty konepellin alle jonkin verran tilaa, eli käsille alaa tehdä jotain. Vaan kyllä japanin poika osaa tehdä sinänsä luotettavasta kulkupelistä myös haastavan, voi sitä kiroilun ja sadattelun määrää, kun ei sovi oikein ylhäältä, eikä alhaalta.Mutta niin kuin  amerikkalaisissa elokuvissa yleensä,tarina sai onnellisen lopun,vittu!.

Viikkosavossa,taas joku onneton mollasi kaupungin isejä(hyväveliseura) siitä että niillä ei ole mitään moraalia, kun nostetaan kokous,ynnä muita palkkioita jo ennestää liki presidentin palkan lisäksi.Turhaa messuavat,pieniä on silakat joulukaloiksi,oikeita emämunauksen helmiä löytyy heidän alapuolellaan olevilta virkamiehien palkannostoista, parhaiden palkkoja nostettiin peräti 900€/kk eikä ollut mitään oikeudellista perustetta/pätevyyttä kyseiseen veromaksajan kyykytykseen/nöyryytykseen,sillä hehän nämä viimekädessä maksavat ja kun toiseksi uudet virkanimikkeet tulivat pöytään nuijituksi vasta loka-marras kuussa, mutta korotus maksetaan takautuvasti koko menneen vuoden alusta pitäen,niin sitä väkisinkin alkaa ajattelemaan,että ei ole mitää oikeustajua Kuopion päättäjillä Ja toinen huvittavuus jatkaa edelleen omassa sarjassaan, nimittäin tämä TORINALUSPYSÄKÖINTITALO, vielä seisoo uljaana valituskierteen päätöstä,tuo KALAHALLI, voi jeesus sanon minä tälle Savolaiselle jahkailulle,ei siinä ole kyse enää tulevasta,muka Suomen kauneimmasta kävelykadusta, vaan Suomen  ylivoimaisesti kalleimmasta sellaista,sillä ylimääräisien kustannuksien on arveltu ylittäneen jo yli 5miljoonaa€, HYVÄ KUOPIO!

Omat korotukset, ovat olleet seuraavanlaisia, maanantai aamu 40min kevyt, ip. ( Kuopiohalli)2km verryt+ 3x5000m/5min hölkkäpalautus+2km verryt. tiistai ap. 1,15h kyvyt = 15km,  ip. auton kanssa kiroilua(starttimoottori) tänä aamuna 1,40h siten, että 4km 5min/km, loppu 4,25-4,40min/km, illalla sitten jotain palauttavaa.Mutta hei, mulla alkaa olla  liian ennenaikainen matkakuume ps.seuraavassa kirjoituksessa anna oman vastineen, näille URHEILUAKATEEMIOILLE! ja se ei tule olemaan kovin maaritteleva.