Olympiakomitea ei aseta mitään mitalitavoitteita, hyvä niin, minunkin odotukset ovat realistiset, mitä mitalimäärään tulee. Sotshi, ei ole mitään rajaa hulluudella, kun nykyajan Venäläisiä kisoja rakennetaan, miltei yhden vuoden Suomen budjetin verran on investoitu tähän hankkeeseen.

 Olyympialaiset talvi sellaiset, ovat alkamaisillaan ja on aika tehdä jonkinlainen veikkaus mahdollisista mitaleista Suomalaisten osalta. Aika helppo on tehtävä, tai arvaus, koska minun veikkaus on tasan kaksi mitalia, eikä kumpikaan ole se kirkkain. Toisen mitalin, eli hopeisen, tuo naisten viestijoukkue, niin kuin arvata saattaa, ja toisen mitalin tuo naisten jääkiekko joukkue pronssisen sellaisen. Paljon on puhuttu mahdollisen naisten parisprint tai yhdistelmä hiihdon mitalin suuntaan, mutta kun nuo suomalaiset eivät tahdo pysyä pystyssä ratkaisuhetkillä, joten no metal. Sloupit, ski- cros jää nuolemaan näppejään, samoin epävarma ammunta jättää Kaisan mitaleitta. Samoin Julian mäkimitali jää vielä odottamaan itseään, vaikka hyvin on Kykkänen viimeaikoina hypellyt.Kyllähän naiset murtomaata osaavat hiihtää, mutta kun siellä on nuo vakiokovat aina edessä, Kovaltsykit, Jörkenit Steirat, Joohaukit Kallat, ym.

Murheelliset on näkymät myös miesten murtomaahiihdon osalta, Heikkisen huono kenraali poiki epävarmuutta pääkoppaan, eikä sitä mentalisoida sinne takaisin, musti tai iivo ovat onnistuessaan kymppisakissa, samoin kun miesten sprintin Jylhä ja Mikkonen hiihtävät onnistuessaan välieriin asti, mutta vain sinne. Curlingista en sano sanaakaan, koska se ei ole hikilaji ja alppilajit ovat kyllä sitä, mutta vauhti on hukassa tai tekniikka hakusessa, tai toisinpäin. Miesten mäkihyppely on sitä ihtiään, siis hyppelyä, kun pitäisi olla jättisiivuja, samoin yhdistetty. Ainut kysymysmerkki mahdollisen kolmannen mitalin suhteen on tämä maailmalla mielletty marginaali laji, eli miesten jääkiekko, naisten puolellahan se on sitä vielä suuremmissa määrin, joten onnistuessaan pronssi ei ole häppee, mutta pahoin pelkää, koska alkulohkossa astelee vastaa vaahteralehtipuseroiset miehet, jonka maassa lajia ei mielletä marginaaliseksi lajiksi.

Mutta ei heitetä kirvestä kaivoon, koska onhan meillä aikaa odottaa öpaut 10 vuotta tuloksien muuttumista. Senhän mahdollistaa säilytettävät d- näytteet, joten sen kauttapa voi tulevaisuudessa mitalisaldo noustakin sinne 5-6 kpl Hyvä Suomi, mutta ketäpä ne enää silloin kiinnostaa. Pullakahvi vetojakin oon lyönyt mitalisaaliista alun toistakymmentä eri henkilöiden kanssa, joten edessä on joko lihominen tai laihtuminen, mieluummin jälkimmäinen, koska kukapa ei haluais olla solakka. Kovin negatiivisin mitaliodotuksin on tämä minun arviointi kisojen suhteen tehty, mutta katsotaan kisat ja ruoskitaan sitten.

Elikkä hartti ristiriipuntaan, naulat läpi jalkojen ja käsien, orjan tappura päähineeksi ja koko kansan sylkykupiksi, koska sehän on jo tuttua puuhaa minulle:)

Minulla muuten alkaa olla kevättä rinnuksissa, koska reilun kuukauden päästä pääsen kevääseen ja jatkan siitä mihin viime kerralla rukki kiville karahti takareisivamman johdosta, Murcia memory.