Oliko se jokus vuonna 85 juhannus kun otin hiukan etäisyyttä juoksuhommiin muutamaksi vuodeksi. Niin, meille kaikille käy joskus niin, olipa sitten syy mikä tahansa. Sen kertainen syy oli "kaiken takan on nainen". Tämä vain sattui olemaan hiukan vakavampaa sorttia, joten sehän vei mennessään, eikä juoksuhommat kiinnostaneet pätkääkään. Olihan niitä suhteita ollut ennen sitäkin, mutta eivät ne olleet urheiluhaluja pilanneet.

Yhdessä elo toi tullessaan jälkikasvua, vaikka yhden kerran jo oli kerennyt tulla isäksi ennen sitä, niin kaksihan niitä ojalan laskuopin mukaan on ja tuo matematiikka ei ole ollut koskaan minun vahvoja lajeja. Nyt kun hytistään kylmässä 2014 jussia, niin monia suhteita syntyy ja arvatenkin vuoden päästä sitten ostetaan/vaihdetaan palstoille ilmoitellaan, että "vaihdetaan pariteltta lastenvauhuihin" Että sillä tapaan, mutta niinhän sen kuuluu ollakkin. Ja nyt taas sataa vettä, joten siitä vaan nuoret telttaan.

Vanhenpanakin kerkeää telttailemaan, mutta erähenkisesti tietty, Eilen nimittäin törmäsin tuolla eräässä kaupassa, missä ei myydä kuin lasipulloja,vanhaan työkaveriin joka jäi 6 vuotta sitten eläkkeelle, oli menossa Sallan korkeudelle viettämään juhannusta erähenkisesti metsään jonnekkin laavulle, ihan hatun noston arvoinen suoritus ja sanoi tulevansa sitten pois kun siltä tuntuu.

Meikäläinen lupasi lähteä huomenna Vuorelan pitkälle pojalle juttuseuraksi ja kamera mieheksi Saarijärven juhannuskisoihin, josta sitten jonkinlaista raporttia vitosen juoksusta ja vähän muistakin lajeista. Itse könysin tänä aamuna 4km tv+10km VK 4min/km+3km tv. iltapäivällä väistelin maantiepyörällä sadepilviä 1,30h HEI tämän pitemmittä jorinoita, HYVÄÄ ja ANTOISAA:) juhannusta kaikille

Partasen Markolle terkut,olet selättänyt jalkavamman hyvin,ihme parantuminen luonnehtisin, koska Kiimasen savulenkillä olit tykittänyt aivan mahtavasti ja ylipäätään siellä oli menty vauhdilla kaikkien muidenkin paikalla olleiden osalta