Pullohoidon maaginen taika tehoaa, kävin aamulla testaamassa jalan kestävyyttä vähän reippaammassa vauhdissa, eikä sattunut ollenkaan, miten pitkään sillä voi mennä reippaasti, en tiedä? Mutta minä olen sen verran luupää, että tuotakaan asiaa ei voi selvittää, kuin yhdellä tavalla,nimittäin lappu rinnassa, kuopiolaiset kuntopyöräilijät voivatkin sitten lopettaa tämän kirjoituksen lukemisen tähän, sillä nyt alkaa se tekemisen osa.

Kilpailun valitsin viikonlopuksi tuolta kauempaa, kun lähelläkään ei ole tarjontaa, voihan se olla,että tulen  pettyneenä ja rampana takaisin, mutta todellisen itsensä likoon laittamisen jälkeen se on hyväksyttävä. Niin tuo pullohoito, mitäkö se on, joku tai jotkut varmaan arvelee että se vetää saaremmaata joka päivä ja syleksii kattoon, no ei sinne päinkään, pulloa siihen tarvitaan ja sen on oltava korkkaamaton sellainen, siis varataan viikko aikaa, kevennetään harjoitusta ja ensimmäisenä iltana ei korkata heti, vaan otetaan muutama 400 burana ja naputellaan kipukohdan ympäristöön  ja vähän kipukohtaankin kevyesti pullolla, noin 200-300 kertaa, tämän jälkeen kylmägeelipussi päälle noin 10min, sekä korkataan ja otetaan iltamyssyt.Tätä viikko ja kas, pullokin on tyhjä,niin ja sen pullon on oltava kolmen varti kokoluokkaa,sitten vasta kevyttä staattista venyttelyä, joka kohdistuu siis kyseiselle alueelle, kaikki muu venyttelyhän on kestävyys-urheilussa turhaa, siilä voimistelukilpailut on toinen liikuntalaji.

Mutta ei tämä  hoito ole  minun oma keksimäni, kun TEKEE asioita korvat auki muutama kymmenen vuotta, sitä väkisinkin oppii asioita, tähän ei päde sanonta" vanha pullo on parempi kuin pussillinen uusia" Ja tämä tarina on tosi, sanoi Rautavaara korttipakka stoorissaan, ja tämän hoidon kertoi aikoinaan minulle juoksija (kovanpuoleinen) joka kilpaili Rautavaara ajalla? siis jotkut asiat paranee vanhetessaa, toiset asiat unohtuu vanhetessaan ja lopulta unohtaa kaiken vanhetessaan, vai onko joku eri mieltä