Monellakin tapaa. Kuurupiilo juuhaukin suhteen, sekä monen muunkin asian. Mutta kivoja on nuo 12 päivän vapaat, mutta vähemmän kiva kun ne on pidetty. Seuraava loma on sitten kuitenkin HIUKAN pidempi, joten sitä kannattaa odottaa. Niinpä, Rukan mc ponkaisee viikon päästä todenteolla käyntiin murtsikkakauden mallia 2017 ja siitä ei näillänäkymin tule ainakaan tylsää seurattavaa. Ja sokerina pohjalla tulee olemaan Lahden MM kisat, joihin itsekin olen lunastanut "kuulemma" yhden seurantapäivän ihan paikanpäälle.

Parhaat Norjalaiset ne osaa muutenkin tylyttää ja vedättää, kun puolitoista viikkoa ennen mc avausta tietävät olevansa Rukalta pois, koska ovat silloin kuulemma kipeänä:) ja pääcoutsi antautuu selittelemään että koko hiihtoteam on kärsinyt urheilumotivaatioitsetuntokriisin jatkuvista doup. lööpeistä.

Kun taas uintipuolelta kuuluu seuraavaa. Menneiden vuosien suurmestari Antti Kasvio olisi halukas vaikka uinnin päätoimiseksi valmentajaksi. Vanhan ajan metodeilla olisi paljon käyttöä nostattaa Suomen uinti parrasvaloihin. Kyllä asia varmaan niin onkin, MUTTA kerroppa se nykynuorelle 10 vuotiaalle vesipedolle kukkasin. Siis se, että tästä eteenpäin sinulla ei ole mitään muuta kuin uinti ja uinti, koulu tulee sitten siellä jossain jos tulee.

Kyllä Kasvionkin pitäisi ymmärtää ne nykyajan realiteetit nuorten kohdalta, että ennen nuoret hoitivat perukuntoaan muullatapaa, kuin älypuheilin joka välissä nokan edessä tänäpäivänä. Tällä joka välissä tarkoitan sitä, että palautuakseen treenistä ei sviittailla, tsättäillä, tai facebuukkailla, vaan levätään ja annetaan päänkin levätä, jotta jaksaa sitten painaa. SM tasolle kyllä ennätetään nykymeinigillä, mutta annas olla kun viereisille lähtöpalleille tulee aikuisikäluokissa uimareita, jotka eivät ymmärrä Suomen kieltä.

Roman Eremenko, laji jalkapallo. Ei tästä ole kauankaan, kun Venäjän urheilun pääpaskanjauhaja Mutko jakoi tiedotteen, että ainakaan doupping ei ole Eremenkon väliaikaisen hyllyttämisen syy. No, sovitaan sitten, että KOKAIINI ei ole doupping:) Tätä samaista ainettahan aikoinaa veti pöydältä myös minun suuri pyöräilyidoli Marco Pantani ja vielä järkyttävimmillä seurauksilla. On muuten se ainut pyöräilijä, joka on voittanut Tourin ja Giron samana vuonna.

Ja uusia käryjä tulee. Nyt viimeisin uutinen kertoo, että Pekijin kisojen jälkilöylyissä, eli testeissä on kärähtänyt 16 urheilijaa lisää. No voi että ja kun noin vuosi taaksepäin joku urheilija kirjoitteli että urheilu nykypäivänä on puhtaampaa, kuin koskaan ennen. Olin silloin hiukan erilinjoilla ja sanoin että nykypäivänä se on paskaisempaa, kuin koskaan ennen. No mitähän nämä viimeisimmät singnaalit kertoo, jokainen voi vetää omat johtopäätökset asiasta. Jos joka asiasta yritetään etsiä sitä positiivista pöhinää juttuihin ja ummistetaan silmät tosiasioille, käy niinkuin vaikka Humulle, siis homma ei etene oikeaan suuntaan, vaan pöhinät menee taivaan tuuliin.

Niin. Tulevana vuonna 2017 juostaan sitten taas pitkän hiljaiselon jälkeen Valkeisenlammen ympärijuoksu. Teemana on Riennon 110 vuotis ja Suomen itsenäisyyden 100 vuotis juhlajuoksu. Sarjajaot ja tarkempi tapahtumapäivä on mietintämyssyn alla ja sehän ei tunnetusti ole minulla kovin kummoinen

Omat viimeiset viisi kilometriä on aina pitkät niin. Olen juossut hiljaa melkein joka päivä. Maanantaina tosin juoksentelin hallissa 10 reippaan ja tänään TAAS hallissa hetken päähänpistosta 5km tv kevyt plus 5x50m plus 20x200m/130m plus verryt:):)